default-image

"'Ηταν πολύ άσχημο που δεν έπαιξε ο εθνικός ύμνος!"

Ποδόσφαιρο
"'Ηταν πολύ άσχημο που δεν έπαιξε ο εθνικός ύμνος!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ακριβείς τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου στο ράδιο 984 για το θέμα που σχολιάσθηκε ευρέως -χωρίς να αλλοιώνει σε κανένα σημείο την αξία του αγώνα ηρώων και μύθων- που πέτυχε απόλυτα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον...

Συγκεκριμένα ο κ. Τζώρτζογλου είπε:

-«Δεν υπήρχε η ανάλογη συνεργασία με το γραφείο που είχε αναλάβει κάποιες ευθύνες, το γραφείο της fair play που είχε μεσολαβήσει για κάποια πράγματα και το οποίο δεν επέτρεψε να παιχτεί ο Εθνικός μας ύμνος. Ήταν ένα πολύ άσχημο γεγονός για μένα και ήταν μέσα στο τελετουργικό να παιχτεί και ο Εθνικός ύμνος…»

-«Είχαμε μία πολύ άσχημη συνεργασία, η οποία έβγαλε πολλά προβλήματα, τα οποία δε θέλω να αναφέρω. Απλά να πω ότι δεν υπήρξε η συνεργασία που εμείς περιμέναμε. Ακόμα και το τελετουργικό που συγκίνησε τον κόσμο η απόφαση αυτού του γραφείου ήταν να γίνει τις 7:30μ.μ., δηλαδή μία ώρα πριν το φιλικό, όταν δε θα είχε κόσμο το γήπεδο».

-«Κατά την άποψή μου αυτό έγινε με μοναδικό σκοπό να προβάλουν διαφημίσεις, μηνύματα… Αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε. Με πείσμα και με τη βοήθεια των διεθνών και ιδιαίτερα του Γιώργου του Καραγκούνη και του Θόδωρα του Ζαγοράκη, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω, και με πολύ επιμονή καταφέραμε το τελετουργικό να το κάνουμε την ώρα που εμείς θεωρήσαμε σωστό, δηλαδή λίγο πριν τη σέντρα».

 -«Σαν αιτιολογία για τη μη ανάκρουση του ύμνου, το γραφείο προέβαλλε το γεγονός ότι κάποια στιγμή έπεσε μία φάση του ρεύματος, όταν συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στο γήπεδο γι' αυτό κιόλας χάσαμε ένα κομμάτι του τελετουργικού,. Είπε σαν δικαιολογία το γραφείο του κ. Παπανδρέου ότι βγήκαμε εκτός χρόνου και δε θα μπορούσε να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος. Αυτό αφενός και αφετέρου ότι η άλλη ομάδα δεν ήταν κάποια Εθνική για να παιχτεί Εθνικός ύμνος. Εμείς είχαμε φέρει τη φιλαρμονική γι' αυτό το λόγο. Και οι Ιταλοί απόρησαν γιατί δεν έπαιξε ο Εθνικός μας ύμνος».   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News