Αθλητισμός

Κρητικός γαμπρός ο Τζαβέλλας, παίρνει Ηρακλειώτισσα καλλονή

Ο άσσος των γηπέδων ήρθε στην Κρήτη για να μοιραστούν με τους οικείους της Ηρακλειώτισσα Μις Ελλάς 2012 την απόφασή τους να παντρευτούν!

Κρητικός γαμπρός γίνεται ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσαβέλλας, αφού ήρθε την Κυριακή για τρεις μέρες στην Κρήτη μαζί με τη συμπατριώτισσά μας καλλονή Αθηνά Πικράκη, για να μοιραστούν με τους οικείους της την απόφασή τους να παντρευτούν!

Είχαμε συναντήσει το ζευγάρι κατά την άφιξή τους στο "Νίκος Καζαντζάκης" (φωτογραφία), με την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής της Τουρκικής ομάδας, Αλάνιασπορ, είχε οργανώσει μια διαφορετική βραδιά για εκείνον και τη σύντροφό του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία", την περασμένη Παρασκευή.

Εκείνη δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, και έτσι ο Γιώργος είχε το πλεονέκτημα της έκπληξης. Και κάπως έτσι της ζήτησε να τον παντρευτεί! Και εκείνη είπε το "ναι"! Έτσι η Ηρακλειώτισσα Μις Ελλάς 2012 και ο γοητευτικός διεθνής μας αμυντικός θα χορέψουν το χορό του Ησαΐα.

Σχόλια