default-image

Έκανε πρόταση στον Καμπρέρα η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Έκανε πρόταση στον Καμπρέρα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάθεση για να κυνηγήσει την -όχι και τόσο εύκολη- περίπτωση του 25χρονου Ουρουγουανού Καμπρέρα δείχνει η Ένωση, η οποία του κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των σπορ».

Προ ολίγων ημερών κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι πραγματοποιήθηκε ραντεβού του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή της Σαραγόσα, αλλά σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν πλέον, έχει γίνει προσφορά στην πλευρά του Καμπρέρα.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Συνεχίζει να είναι μια δύσκολη περίπτωση για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς, παρότι πρόκειται να αλλάξει ομάδα, επιθυμεί να συνεχίσει στην Ισπανία και περιμένει προτάσεις από συλλόγους της Primera Division.

Όσο πάντως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όπως συμβαίνει πλέον από ελληνικής πλευράς, η ΑΕΚ έχει σοβαρές ελπίδες να τον κάνει δικό της. Έχει δεχθεί βέβαια κρούση και από το Μεξικό, αλλά φαίνεται ότι δεν συγκινείται με το σενάριο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Καμπρέρα προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν, στην οποία έκανε 38 συμμετοχές (με δύο γκολ) στη Segunda Division.

Φυσικά, η ΑΕΚ «τρέχει» και άλλες τρεις υποθέσεις αμυντικών και μπορεί αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να βρεθεί κάποιες από αυτές στο προσκήνιο, όπως είναι τώρα του Ουρουγουανού.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News