Αθλητισμός

Δε διαπραγματεύεται πριν τις 26/6 ο Εργοτέλης

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Εργοτέλης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Football League. Όπως επισημαίνει, λοιπόν, οι διαπραγματεύσεις με παίκτες και προπονητές θα ξεκινήσουν μετά τις 26 Ιουνίου καθώς προέχει η γενική συνέλευση και οι διαδικασίες για την δημιουργία ΠΑΕ.

Επίσης τονίζεται στους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του, ότι δικαίωμα να διαπραγματευτούν με άλλους συλλόγους έχουν μόνο όσοι δεν έχουν δελτίο ορισμένου χρόνου με λήξη 30/06/17.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους (ποδοσφαιριστές, τεχνικούς, ατζέντηδες, διαμεσολαβητές, στελέχη, προμηθευτές, χορηγούς κλπ.) ότι δεν είναι σε θέση να συζητήσει οποιαδήποτε συνεργασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πριν τις 26 Ιουνίου.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, εν αναμονή της τυπικής επικύρωσης της βαθμολογίας όλων των ομίλων της Γ' Εθνικής από την ΕΠΟ και εν όψει της προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης του Συλλόγου στις 3 Ιουλίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, είναι η προετοιμασία για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ, με κύριο μέλημα την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε με κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να συμμετέχει στην ΠΑΕ, από απλός μικρομέτοχος έως μεγαλομέτοχος. Οι σχετικές επαφές είναι σε εξέλιξη και θα κορυφωθούν τις επόμενες 15-20 μέρες, με στόχο την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων όχι μόνο για την ίδρυση αλλά και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της ΠΑΕ τόσο στη Football League όσο και στη Super League.

Επί τη ευκαιρία, ενημερώνουμε τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Συλλόγου ότι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την ένταξη τους σε άλλη ομάδα, ερασιτεχνική ή επαγγελματική, είναι μόνο όσοι έχουν υπογράψει και έχουν δελτίο ορισμένου χρόνου με λήξη 30/06/17».

Συλλυπητήρια

Νωρίτερα, ο Γ.Σ. Εργοτέλης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωσε για το θάνατο του αδελφού του Γιώργου Αλατσατιανού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας Γιώργο Αλατσατιανό για τον αδόκητο χαμό του αδελφού του Ευάγγελου.

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Σχόλια