default-image

Παγκρήτιο: Η ατμόσφαιρα γιορτής, οι "άσσοι" & ο Ρουβάς -pics

Κρήτη
Παγκρήτιο: Η ατμόσφαιρα γιορτής, οι "άσσοι" & ο Ρουβάς -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστραψαν τα φλας στη διάρκεια της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής χθες στο Παγκρήτιο στάδιο στον φιλικό αγώνα της  Ίντερ που  νίκησε στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια) την Εθνική του 2004.

Είκοσι χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν το στάδιο και η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή.

Πρωταγωνίστησε ο Σάκης

Ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς ο εντυπωσιακός Σάκης Ρουβάς που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και απευθύνθηκε στους Κρητικούς. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον μεγάλο άσο της Ίντερ Τζουλιάνο Σάτι που έφυγε από τη ζωή και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σάκης Ρουβάς, που εκπροσώπησε το «Όραμα Ελπίδα» και αφού έκανε ειδική αναφορά για όλους όσοι επιθυμούσαν στο στάδιο να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, έκανε συμβολικά τη σέντρα.

?

?

?

?

Ο δημοφιλής τραγουδιστής προσπάθησε να ξεσηκώσει τον κόσμο και έκανε μαζί με τους φιλάθλους το «όλε!» τόσο για την Εθνική του 2004 όσο και για την Ίντερ.

Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές του στα social media:

Οι φίλαθλοι έφτασαν τους 20.000, με οικογένειες που βρέθηκαν στο γήπεδο και τόσο επώνυμους όσο και τους ανώνυμους να απολαμβάνουν πριν το παιχνίδι κρητικά εδέσματα με παγωμένη ρακή!

Οι άσσοι της Ίντερ και της Εθνικής μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και επικέντρωσαν τα βλέμματα.

Και κρητικές μαντινάδες

Από τον αγώνα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μαντινάδες. Αρχικά αναφέρθηκαν στην ΕΠΣΗ και την Περιφέρεια Κρήτης που είχαν την ιδέα για το συγκεκριμένο φιλικό, για τον «Τζώρτζογλου και τον Αρναουτάκη» για να ακολουθήσουν και άλλες με πρωταγωνιστές τους παίκτες που έγιναν ήρωες στην Πορτογαλία το 2004.

Πολλά και τα παραλειπόμενα που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

Πάντως ο καλός σκοπός του φιλικού αγώνα και συγκεκριμένα για το «όραμα Ελπίδας».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News