Αθλητισμός

Ηρόδοτε, καμάρι της Αλικαρνασσού!

Ο ύμνος του Ηροδότου κυριάρχησε κατά την παρουσία των πρωταγωνιστών της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού στη Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV, αφού ταίριαξε και με τη μουσική της έπαρσης όπως και με κάθε λέξη για το μέγα επίτευγμα της χρονιάς!

Το «Ηρόδοτε, καμάρι της Αλικαρνασσού…», δονούσε την ατμόσφαιρα!  Με τα τέσσερα βαρύτιμα τρόπαια να δεσπόζουν στο κεντρικό τραπέζι και τους ποδοσφαιριστές να εμφανίζουν στο πρόσωπό τους, όλα τα σημάδια της επιτυχίας, οι φίλοι του συλλόγου μπορούσαν με ευκολία να πλάθουν νέα όνειρα. Όπως και με τον πρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Σωκιανό και όλους τους παράγοντες που έδωσαν παρών, αναδείχθηκε το αίσθημα της ευθύνης τους για την επόμενη μέρα, αφού η χρονιά των ρεκόρ και των τροπαίων άνοιξε δρόμους για να ξαναβρεί ο Ηρόδοτος τη λεωφόρο που θα τον επιστρέφει, εκεί όπου ανήκει.

Η πανελλήνια διάκριση του Ηροδότου, αποτελεί σπουδαίο γεγονός για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, γιατί ανεβάζει το επίπεδό του καθοριστικά σαν σύνολο, υπολογίζοντας τη δυναμική που απορρέει από την ιστορία και τον τρόπο δουλειάς της ιστορικής ομάδας. Το σημαντικό επίσης είναι ότι ενεργοποιήθηκε ήδη η κοινωνία που στηρίζει τις καλές προσπάθειες. Έτσι οι προσδοκίες αυξάνονται, αφού και η διοίκηση -συσπειρωμένη από παλιούς και νέους παράγοντες- παρέχει εγγυήσεις που αφορούν όλους τους τομείς, ποδοσφαιρικά, αναπτυξιακά, επικοινωνιακά και όλα τα άλλα που μαγνητίζουν τον φίλαθλο κόσμο.

Έχοντας ζήσει διαχρονικά τα χρόνια του Ηροδότου, κάθε φίλος του ποδοσφαίρου μπορεί να αντιλαμβάνεται πως οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του, δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ωριμότητα άλλωστε κρίθηκε και από τον τρόπο με τον οποίο οι παράγοντες του Ηροδότου, αντιμετώπισαν και διαχειρίσθηκαν το «κακό» συμβάν που φορτώθηκαν ως γεγονός, χωρίς να φέρουν την παραμικρή ευθύνη. Οι φετινές επιτυχίες τις οποίες τις ανέλυσαν όλοι τους, με καραμπινάτες λέξεις στην εκπομπή, έχουν διευρύνει για τα καλά τους χώρους για να κινηθεί ο γίγας Ηρόδοτος!

«Θα συνεχίσουμε προπονητή τον Λευτέρη Βασιλειάδη. Μόλις επιστρέψει στην Κρήτη, αυτά θα συζητήσουμε», σχολίασε ο κ. Σωκιανός, που δεν έχει παρά να καμαρώνει για όσα συνέβησαν επί της προεδρίας του!

Ο ύμνος σε σύνθεση και ερμηνεία του Αντώνη Κεφαλούκου

Σχόλια