default-image

Εκδικάστηκε η έφεση Παναθηναϊκού εκκρεμεί η απόφαση

Ποδόσφαιρο
Εκδικάστηκε η έφεση Παναθηναϊκού εκκρεμεί η απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έφεση του Παναθηναϊκού για το πολυσυζητημένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο εκδικάστηκε την Τετάρτη στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Απίθανο να υπάρξει απόφαση σήμερα.

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία που του επιβλήθηκε σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.

Η πλευρά των «πράσινων» επανέλαβε τα επιχειρήματα που είχε επικαλεστεί και σε πρώτο βαθμό και ζήτησε μείωση της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Άλλωστε πέρα από τις κυρώσεις που αφορούσαν στη φετινή σεζόν (ήττα 3-0 στα χαρτιά και αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ), τιμωρήθηκε και με αφαίρεση δυο πόντων από το προσεχές πρωτάθλημα συν δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό το μέρος της ποινής λοιπόν θέλει να μειώσει, την ώρα που ο ΠΑΟΚ (που παρενέβη στην εκδίκαση) ζήτησε να ισχύσει ό,τι και πρωτόδικα και να μην αλλάξει η απόφαση.

Πάντως θεωρείται απίθανο να υπάρξει απόφαση μέσα στη σημερινή ημέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Εφέσεων διαμαρτυρήθηκε για την πίεση που δέχεται (από τα όργανα του ποδοσφαίρου και τα ΜΜΕ) σχετικά με τους χρόνους που επιλαμβάνεται των θεμάτων.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News