default-image

Στην Κνωσό τα αστέρια της Inter For Ever (photos)

Ηράκλειο
Στην Κνωσό τα αστέρια της Inter For Ever (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κνωσό επισκέφθηκε η αποστολή της Inter for ever που βρίσκεται στο Ηράκλειο εν όψει του αποψινού φιλικού παιχνιδιού φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ της Ιταλικής ομάδας και της Εθνικής Ελλάδος 2004.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν όλα τα μέλη της αποστολής, ποδοσφαιριστές και συνοδοί. Μάλιστα, όταν έγιναν αντιληπτοί από Ιταλού τουρίστες επικράτησε σχετική... αναστάτωση, καθώς όλοι τους ήθελαν μια φωτογραφία με τα αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος.

Η αποστολή ξεναγήθηκε στα ανάκτορα και όλοι έδειξαν εντυπωσιασμένοι.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στους Ματεράτσι, Ζανέτι, Τόλντο, Μπέργκομι, Καλλόν και τους υπόλοιπους.

Ο Φραντσέσκο Τόλντο τόνισε στην ΚΡΗΤΗ TV για την επίσκεψη στην Κνωσό: "Για μας είναι μια πολύ σημαντική επίσκεψη. Έχει να κάνει με τη μυθολογική ιστορία της Κρήτης και είναι πολύ ενδιαφέρον. Άλλο να τα διαβάζεις σε βιβλίο, κι άλλο να τα βλέπεις από κοντά. Να αντιλαμβάνεσαι την κουλτούρα και τον πολιτισμό. Αυτό μας βοηθάει να ενημερωνόμαστε για αυτό τον πολιτισμό".

Όσο για το αποψινό φιλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο πρόσθεσε: "Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει τραβήξει την προσοχή των φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και σε κάποιους που υποστηρίζουν την Ίντερ. Είμαστε χαρούμενοι για την παρουσία μας εδώ".

Από την πλευρά του ο Τζουζέπε Μπέργκομι ανέφερε: "Είναι πολύ σημαντικό, αφού βρισκόμαστε στην Κρήτη, να επισκεφθούμε αυτό το ιστορικό μέρος. Σκεφτόμαστε τι έκαναν 4 χιλιάδες χρόνια πριν, χωρίς μάλιστα τα απαραίτητα μέσα, όταν δεν υπήρχε καν πόσιμο νερό. Ήταν πολύ μπροστά σε ότι αφορά τον πολιτισμό. Για αυτό το λόγο είναι σημαντική αυτή η επίσκεψη".

Για το φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα πρόσθεσε: "Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για όλους μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό αγώνα. Πρέπει να πω ότι ο αθλητισμός ενώνει τον κόσμο και μεταδίδει σημαντικές αξίες. Αυτό απέδειξαν τα παιδιά της Ελλάδας το 2004, που πήραν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα είναι πάντα ήρωες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ ως Ίντερ For Ever για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με αυτό τον τρόπο ενώνουμε δύο χώρες και θα γίνει ένας αγώνας γιορτή".

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News