Αθλητισμός

Προχωράει την ομάδα του... στο Μαϊάμι ο Μπέκαμ

Η εταιρεία "Miami Beckham United"πήρε έγκριση για την αγορά έκτασης 3 στρεμμάτων, έτσι ώστε άμεσα το όνειρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να γίνει πραγματικότητα.

Το όνειρο αυτό είναι η έγκριση για την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μαιάμι, ομάδας που φυσικά θα παίζει στο MLS, στο μεγάλο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Οι επίτροποι του Μαϊάμι ενέκριναν λοιπόν την αγορά έκτασης 3 στρεμμάτων, έναντι 9.000.000 δολαρίων, ενώ είχα αγοραστεί ήδη άλλα 6 στρέμματα με 19.000.000 δολάρια.

Τα 9 στρέμματα λοιπόν είναι αρκετά για να χτίσει η "Miami Beckham United" γήπεδο 25.000 θέσεων, έτσι δεν αποκλείεται και μέσα στο μήνα το MLS να δώσει την άδεια για την δημιουργία της ομάδας, έτσι να ξεκινήσουν και τα έργα.

Ο Μπέκαμ το 2014 δημιούργησε την εταιρία και 3 χρόνια αργότερα βλέπει το όνειρο να γίνεται να πραγματικότητα. Να τονίσουμε πως το Μαϊάμι δεν έχει ομάδα στο MLS, ενώ η Miami FC είναι ομάδα που παίζει στο North American Soccer League (NASL), πρωτάθλημα υποδεέστερο φυσικά, το οποίο δεν προφέρει άνοδο στο MLS. Στη Miami FC μάλιστα είναι συνιδιοκτήτης ο Πάολο Μαλντίνι και προπονητής ο Αλεσάντρο Νέστα.

Σχόλια