default-image

Μήνυμα γιορτής και αλληλεγγύης για το φιλικό αστέρων!

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα γιορτής και αλληλεγγύης για το φιλικό αστέρων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δυνατό μήνυμα ότι το φιλικό παιχνίδι Legends 2004-Inter For Ever θα αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή για όλο τον κόσμο έστειλαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Crete Golf Club.

Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των δύο ομάδων όπως και οι χορηγοί έκαναν κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της Κρήτης να κατακλύσει το Παγκρήτιο. Παράλληλα έστειλαν όλοι ένα μήνυμα για το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι μπορούν να βοηθήσουν, έχοντας τη δυνατότητα να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Τοποθετήσεις εκ μέρους των διοργανωτών έκαναν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου.

Από την ομάδα Legends 2004 μίλησαν οι Ότο Ρεχάγκελ (προπονητής), Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης, Τραϊανός Δέλλας ενώ από την Inter For Ever οι Λουτσιάνο Καστελίνι (προπονητής), Χαβιέρ Ζανέτι, Τζουζέπε Μπέργκομι, Φραντσέσκο Τόλντο.

Εκ μέρους των χορηγών της διοργάνωσης μίλησαν οι: Αφροδίτη Πηγή (Διευθύντρια Επικοινωνίας FF Group), Γρηγόριος Στεργιούλης (Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια-EKO), Ρομπέρτο Καραχάνας (Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ-BP), Σταυρούλα Σαλούτση (Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου AEGEAN), Πλάτων Μαρλαφέκας (Αντιπρόεδρος, επικεφαλής Μάρκετινγκ και εξαγωγών Λουξ), Στέλιος Γραφάκος (Επιστημονικός Διευθυντής Συλλόγου Όραμα Ελπίδας).

Την συνέντευξη Τύπου-εκδήλωση έκλεισε ο αγγελιοφόρος του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, Σάκης Ρούβας.

Θεσμοθετήθηκε Κύπελλο για το νικητή

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θεσμοθετήθηκε κύπελλο για το νικητή του αγώνα Legends 2004-Inter For Ever. Ο αγώνας θα έχει διάρκεια δύο 40λεπτων και εφόσον ολοκληρωθεί ισόπαλος, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

Με μπλε και λευκά μπλουζάκια

Η ΕΠΣΗ επισημαίνει για άλλη μια φορά προς το φίλαθλο κοινό της Κρήτης που θα πάει αύριο στο Παγκρήτιο, να φορούν μπλε και λευκά μπλουζάκια ή φανέλες της Εθνικής, ώστε να σχηματιστεί μια απέραντη γαλανόλευκη σημαία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News