Αθλητισμός

Ο Εισαγγελέας κάλεσε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενόψει της συνέχειας των τελικών της Basket League.  

Οι τελικοί του πρωταθλήματος της Basket League βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε από τους «αιωνίους» να ρίξουν τους τόνους.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η πρόθεση του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, να ζητήσει συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να εκτονωθεί η ένταση πριν από τον τέταρτο ματς (8/6, 21:00).

Παρ' όλα αυτά, η δυσκολία του συγκεκριμένου εγχειρήματος έγκειται στο ότι δεν είναι όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην Ελλάδα, καθώς βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ακόμη, ο αναπληρωτής Αθλητικός Εισαγγελέας, Γιάννης Παναγόπουλος, διενεργεί από σήμερα προκαταρκτική εξέταση για τις αναρτήσεις τους ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού», ώστε να διαπιστώσει αν είναι ποινικά κολάσιμα τα όσα έχει γράψει το τελευταίο διάστημα στα social media.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια