Αθλητισμός

Ζητά τιμωρία Γιαννακόπουλου και προστασία ο Ολυμπιακός

Την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τα «εμπρηστικά» post του στο Instagram, αλλά και επιπλέον μέτρα ασφαλείας στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, ζητά από την κυβέρνηση η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Η αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για τα διάφορα που «ανέβασε» στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, δεν ήρθε μέσω ανακοίνωσης, αλλά μέσω επιστολής που κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή, οι πρωταθλητές Ελλάδας ζητούν την τιμωρία του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ και συγχρόνως έξτρα μέτρα ασφαλείας για την αποστολή του Ολυμπιακού, στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, καθώς θεωρούν πως η δράση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει δυναμιτίσει πολύ το κλίμα.

Πάντως, νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προειδοποίησε τις δύο ΚΑΕ με άμεση συμμόρφωση, ειδάλλως θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες.

Πηγή: sportfm.gr

Σχόλια