Αθλητισμός

Αποθέωση στα σχολεία για τους "ήρωες" της Πορτογαλίας -pics

«Κύμα» ενθουσιασμού προκάλεσε στο 6ο και το 44ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, η παρουσία των Ρεχάγκελ, Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργου Καραγκούνη.

«Κύμα» ενθουσιασμού προκάλεσε σήμερα στο 6ο και το 44ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, η παρουσία των Ότο Ρεχάγκελ, Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργου Καραγκούνη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας στην πόλη μας για το αυριανό φιλικό αστέρων της Εθνικής του 2004 με την Ιντερ For Ever, επισκέφθηκαν και έδωσαν μεγάλη χαρά στους μικρούς μαθητές.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπορεί να μην έζησαν το έπος της Πορτογαλίας, καθώς δεν είχαν γεννηθεί το 2004, όμως αντιμετώπισαν ως… ήρωες τους βετεράνους διεθνείς και τον «αρχιτέκτονα» της επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκέλ.

Γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές, που τους περικύκλωσαν για φωτογραφίες και αυτόγραφα, με την αυλή του Σχολείου να θυμίζει γήπεδο ποδοσφαίρου, με συνθήματα και τραγούδια για την Εθνική ομάδα.

Την αντιπροσωπεία της Εθνικής συνόδευαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου μαζί με άλλα στελέχη της Ένωσης και ο Περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης, ενώ το παρών έδωσαν και παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη, που φορούσαν φανέλες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

?

Ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε στις δηλώσεις του για την αγάπη των παιδιών: «Είναι πολύ όμορφο που βρισκόμαστε ανάμεσα στα παιδιά και τα προσκαλούμε αύριο στο Παγκρήτιο, για να παρακολουθήσουν ένα ωραίο αγώνα. Δεν έζησαν το 2004, όμως μέσα από τις φωτογραφίες και τις αναφορές των γονιών τους, ξέρουν τι έγινε τότε. Η αγάπη τους είναι πολύ σημαντική».

Στη συνέχεια οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο στις Πατέλες. Συζήτησαν με μεγαλύτερους ηλικιακά μαθητές και μαθήτριες για τον άθλο στο Euro 2004 και τον αθλητισμό γενικότερα. Αποθεώθηκαν, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στους μαθητές, που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της δευτεραθλήτριας Μικτής Παίδων του Ηρακλείου, Αντώνης Μακατουνάκης, Ανδρέας Λιανέρης και Γιώργος Σημαιάκης δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν για τα επιτεύγματα τους στο πρόσφατο παρελθόν.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης, Γιάννης Καλιακάκης

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια