default-image

Η εβδομάδα που... τρέχει τις εξελίξεις

Ποδόσφαιρο
Η εβδομάδα που... τρέχει τις εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τον ΟΦΗ, καθώς το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα συνοδευτεί και με σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Κυριακή θα γίνει ο τελευταίος αγώνας με τον Αιγιανικό και την επόμενη ακριβώς μέρα, Δευτέρα 12/6, η... σκυτάλη θα δοθεί στα διοικητικά.

Το ερώτημα που προκύπτει έχει να κάνει με το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου. Οι οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν πριν ή μετά; Ο 45χρονος προπονητής τόνισε μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ότι δεν έχει επίσημη πρόταση από τη διοίκηση. Η ατάκα αυτή δε δημιούργησε απορίες στο εσωτερικό της ομάδας του Ηρακλείου, καθώς, όπως ειπώθηκε από "κύκλους" των Κρητικών, εννοούσε το τελικό πλέον στάδιο της υπόθεσης.

Άλλωστε, και βάσει του ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει αναλυτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την επικείμενη συνέχεια της συνεργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην αρνητική απάντηση που έδωσε στην Κέρκυρα, για να "σκιαγραφήσει" τη δική του επιθυμία.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μπορεί η διαφαινόμενη συμφωνία των δύο πλευρών να οριστικοποιηθεί και πριν τη γενική συνέλευση, χωρίς αυτό να είναι πάντως δεδομένο. Ουσιαστικά, από τη στιγμή που το ένα βασικό θέμα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, το ένα κεντρικό πρόσωπο στις υπογραφές είναι ο πρόεδρος (και το άλλο ο προπονητής). Η πιθανότητα να υπάρχουν αλλαγές στο διοικητικό σχήμα είναι υπαρκτή, όμως είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει ως το τέλος της εβδομάδας. Πηγές εκτιμούν ότι οι συζητήσεις στο εσωτερικό των μετόχων θα αναδείξουν τις εξελίξεις, πριν την ημέρα της συνέλευσης, αφού θέλουν να υπάρχει σχετική ετοιμότητα. Ταυτόχρονα, στις επαφές αυτές βασικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το ύψος της οποίας θα αποφασιστεί από το "σώμα" της συνέλευσης. Το οικονομικό... ταβάνι της νέας σεζόν είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, καθώς με βάση αυτό θα γίνουν όλες οι κινήσεις για το "χτίσιμο" της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News