default-image

Αποχαιρέτησε τον Πανθηραϊκό ο Παπαματθαιάκης

Ποδόσφαιρο
Αποχαιρέτησε τον Πανθηραϊκό ο Παπαματθαιάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πανθηραϊκού ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω αποχαιρετιστήριας επιστολής.

Όπως αναφέρει, η απόφασή του να μη συνεχίσει έχει να κάνει και με τη φυγή του κ. Συνολάκη από τα διοικητικά πράγματα της ομάδας

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει: «Για τους δικούς μου λόγους αποφάσισα να μη συνεχίσω στην ομάδα για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα η φυγή τού κ. Συνολάκη από το επόμενο διοικητικό συμβούλιο, του ανθρώπου που με πήγε στον Πανθηραϊκό, παίζει καταλυτικό ρόλο και για τη δική μου απόφαση.

Παρ' όλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι υπηρέτησα με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό και σοβαρότητα αυτή την ομάδα, που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, και πιστεύω ότι πραγματικά έβαλα τις βάσεις σε αυτή τη δύσκολη και αναγνωριστική χρονιά, ώστε αυτή η ομάδα να πάει τα επόμενα χρόνια πολύ ψηλότερα, γιατί υπάρχουν οι προδιαγραφές και τα φόντα για να το πετύχει.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά την οικογένεια Καμπουράκη, που πραγματικά μου φέρθηκε σαν να ήταν δική μου οικογένεια, σίγουρα τον αντιπρόεδρο κ. Συνολάκη, που όπως ανέφερα ήταν ο άνθρωπος που με πήγε στον Πανθηραϊκό, και την οικογένειά του. Τρεις ακόμη εξαιρετικούς παράγοντες, τον κ. Ποθητό Μενδρινό, τον Αλέξανδρο Τσιάρα και τον Μάκη Βασαλάκη, για την αμέριστη συμπαράστασή τους όλη τη χρονιά, και άφησα τελευταίους τους δύο ανθρώπους που έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα: τον κ. Χάρη Σαρρή, που ήταν γενικός αρχηγός, και τον ταμία Χρήστο Ξάνθη, δύο παράγοντες εξαιρετικούς, που αφιέρωσαν πάρα πολύ χρόνο για να μου λύνουν τα δικά μου προβλήματα, που πολλές φορές αυτές οι δικές τους ώρες δεν αναπληρώνονται με όσα χρήματα και να βάζει κάποιος άλλος.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υγιείς φιλάθλους της ομάδας, τους δημοσιογράφους του νησιού, που συνεργάστηκα, στους ποδοσφαιριστές μου, που με ανέχτηκαν όλο το χρόνο με τα καλά μου και τα κακά μου, και στους δύο εξαιρετικούς συνεργάτες που δημιούργησα μέσα από την ομάδα: τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη και τον Λευτέρη Λυγνό.

Πάντα έχω σαν αρχή και λέω ότι οι φιλίες είναι πάνω από συνεργασίες και νιώθω ότι έκανα πολλούς και σημαντικούς φίλους σε αυτό το όμορφο νησί των Κυκλάδων, που θα τους κρατήσω για όλη μου τη ζωή. Τους ευχαριστώ για όλα και τους εύχομαι τα καλύτερα για τα επόμενα χρονιά.

Με εκτίμηση, Μανόλης Παματθαιάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News