default-image

Εγκώμια Γκουαρδιόλα για τον Βαλβέρδε στην Ελλάδα

Ποδόσφαιρο
Εγκώμια Γκουαρδιόλα για τον Βαλβέρδε στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα εδώ και λίγες ημέρες, αναλαμβάνοντας το δυσκολότερο έργο της καριέρας του. Ο άλλοτε κόουτς των Καταλανών, Πεπ Γκουαρδιόλα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον "Τσινγκούρι", ο οποίος αντικατέστησε τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το "Ίδρυμα Γιόχαν Κρόιφ", ο Γκουαρδιόλα βρέθηκε εκεί, ρωτήθηκε για τον Βαλβέρδε και τον εγκωμίασε, αναφέροντας ακόμα και την εν Ελλάδι παρουσία του, ενώ απάντησε και στο τι χρειάζεται η Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

"Είμαι τυχερός διότι ο Ερνέστο είναι καλός φίλος μου και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά. Είναι πολύ προσιτός άνθρωπος και ένας σπουδαίος προπονητής. Δεν έχω να του δώσω κάποια συμβουλή και δεν επιλέχθηκε τυχαία από την Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι και στην Ελλάδα, αλλά και στις άλλες ομάδες που πήγε, όπως η Βαλένθια και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έδειξε πόσο καλός είναι", τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνουν οι Καταλανοί για να επιστρέψουν στην κορυφή και τόνισε πως δεν χρειάζονται πολλά, διότι για τον ίδιο "η Μπαρτσελόνα είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια και αυτό σημαίνει να νικάς κάθε εβδομάδα. Στο πρωτάθλημα καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε κάτι τέτοιο. Στην Ευρώπη μια κακή βραδιά αρκεί για να σε αφήσει εκτός. Στο πρωτάθλημα σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα και γι' αυτό σύντομα θα κατακτήσει ξανά τον τίτλο".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News