default-image

Η αποστολή της Σλοβενίας που θα βρεθεί απέναντι στην Ελλάδα

Μπάσκετ
Η αποστολή της Σλοβενίας που θα βρεθεί απέναντι στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σλοβενία ανακοίνωσε την προεπιλογή για το EuroBasket, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στην α' φάση. "Μέσα" ο Γκόραν Ντράγκιτς κι ο Λούκα Ντόντσιτς.

Τους παίκτες που θα βρίσκονται στην έναρξη της προετοιμασίας για το EuroBasket ανακοίνωσε η Σλοβενία, που θα έχει στον πάγκο της για ένα ακόμη καλοκαίρι τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Οι "πράσινοι" θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ζόραν Ντράγκιτς της Αρμάνι Μιλάνο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού) που υπέστη ο έμπειρος φόργουορντ τον Φεβρουάριο.

Αντίθετα, το "παρών" θα δώσουν ο αδερφός του, Γκόραν, για ένα ακόμη καλοκαίρι, όπως κι ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο 18χρονος πλεϊμέικερ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα της χώρας του. Πέραν της Ελλάδας και της Σλοβενίας, στον όμιλο της "γαλανόλευκης" (αυτόν του Ελσίνκι) βρίσκονται επίσης η Πολωνία, η Γαλλία, η Φινλανδία και η Ισλανδία.

Η προεπιλογή των αντιπάλων της "γαλανόλευκης" στον α' γύρο του EuroBasket αποτελείται από τους: Γκόραν Ντράγκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, Γιαν Μπάρμπαριτς, Μίρζα Μπέγκιτς, Γιάκα Μπλάζιτς, Τόμαζ Μπόλτσινα, Βλάντκο Τσάντσαρ, Γιάκομπ Τσέμπασεκ, Ζίγκα Ντίμετς, Ταντέι Φέρμε, Γκρέγκορ Χροβάτ, Εριόν Καστράτι, Γιάκα Κλόμπουτσαρ, Γιαν Κόζι, Μάρτιν Κράμπελι, Λούκα Λάπορνικ, Μίχα Λάπορνικ, Μπλαζ Μάχκοβιτς, Έντο Μούρτις, Αλεκσέι Νίκολιτς, Μίτχα Νίκολιτς, Άλεν Όμιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Μίχα Βασλ, Γκάσπερ Βίντμαρ και Σάσα Ζάγκορατς.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News