Αθλητισμός

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Legends 2004-Inter Forever

Οι φίλαθλοι της Κρήτης μετρούν αντίστροφα για τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού ανάμεσα στους Legends 2004 και τους Inter Forever, το οποίο θα φιλοξενηθεί την προσεχή Τετάρτη στις 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου, όπου θα δοθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του φιλικού. Το λόγο θα πάρουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κύριος Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κύριος Bασίλης Λαμπρινός , ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κύριος Νικος Τζώρτζογλου, και εκπρόσωποι των εταιρειών που στηρίζουν τον αγώνα, FF Group, Eλληνικά Πετρέλαια, Aegean, Λουξ και Cosmote TV, καθώς και του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 12:30, οι αποστολές των δύο ομάδων θα επισκεφθούν διαδοχικά την έδρα της Περιφέρειας Κρήτης και το Δημαρχείο Ηρακλείου, όπου θα τιμηθούν, ενώ θα ακολουθήσει περίπατος και ξενάγηση στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, θα παραθέσουν επίσημο δείπνο προς τιμήν των δύο αποστολών, στο Thalassa Club.

Σχόλια