default-image

Επικίνδυνες δηλώσεις Γιαννακόπουλου ενόψει 4ου τελικού

Μπάσκετ
Επικίνδυνες δηλώσεις Γιαννακόπουλου ενόψει 4ου τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκαλεί ενόψει του 4ου τελικού της Basket League ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram ζητά την παρέμβαση του κράτους για τα όσα έγιναν στο χθεσινό τελικό στο ΣΕΦ σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιεί ότι θα μιλήσει ο νόμος του ΟΑΚΑ!

Σε έξαλλη κατάσταση φαίνεται ότι είναι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει:. «Υπάρχει κράτος ; Γιατί εάν δεν υπάρξει, μπορεί να υπάρξει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ.... ακόμα και είναι η τελευταία του φορά !!!»

Τα όσα γράφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα συνοδεύει από ένα κολάζ φωτογραφιών, το οποίο παρουσιάζει ορισμένα από τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ χθες.

Μετά την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ακολούθησαν άλλες τρεις. Στη μία παρουσιάζει κάποια αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν ως «όπλα» και στη δεύτερη τον πρώην αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα και οπαδού του Ολυμπιακού, Στέφανου Μπαξεβάνη, γράφοντας «… περιμένοντας την απόφαση για το κλείσιμο του ΣΕΦ».

Η τελευταία του ανάρτηση χρονιά ανέφερε: «Δεν θα κάτσουμε σαν πέρυσι που μας το κλέψατε με τον Βηματούλη... Φέτος ή ΕΜΕΙΣ ( που το δικαιούμαστε ) ή ΚΑΝΕΙΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News