default-image

Εγκατέλειψε το Ακρόπολις λόγω βλάβης ο Αλυγιζάκης

Αθλητισμός
Εγκατέλειψε το Ακρόπολις λόγω βλάβης ο Αλυγιζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένο κατά το ήμισυ έμεινε το πλήρωμα των Αλυγιζάκη Λευτέρη, Χατζηδάκη Μιχάλη από την παρουσία του στο Ράλι Ακρόπολις αφού η σημερινή ατυχία τους οδήγησε στην εγκατάλειψη του αγώνα και ενώ στο πρώτο σκέλος είχαν τερματίσει στην 5η θέση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι.

«Και την πρώτη ημέρα είχαμε κάποια προβλήματα με το στήσιμο του αυτοκινήτου όμως τα ξεπεράσαμε σταδιακά και κάναμε το καλύτερο δυνατό» είπε στο neakriti.gr  ο Ρεθυμνιώτης οδηγός  που κατάφερε στις τρεις από τις έξι ειδικές της κατηγορίας του να είναι μπροστά ενώ σε κάποιες από αυτές οι χρόνοι του ήταν καλύτεροι και από πληρώματα της παραπάνω κατηγορίας ή ακόμη και από Ευρωπαϊκά πληρώματα της ίδιας κατηγορίας.

 «Δυστυχώς στο δεύτερο σκέλος δεν πήγαν καλά τα πράγματα στην 2η ειδική. Από απειρία, σε ένα σημείο με νερά πήγαμε πιο γρήγορα απ΄ ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να σπάσει αρχικά η ποδιά και στη συνέχεια το ψυγείο. Μετά το τέλος της ειδικής εγκαταλείψαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικητής ο Kajetanowicz στο Ακρόπολις (photos)

Το σημαντικό είναι ότι μετράει η βαθμολογία της πρώτης ημέρας και το κρητικό πλήρωμα κρατάει την σπουδαία εμπειρία συμμετοχής σε ένα ακόμα Ράλι Ακρόπολις. «Ήταν άλλη μία πολύτιμη εμπειρία που θα την αξιοποιήσουμε στο μέλλον».   

Επόμενος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News