default-image

Έφτασε η ώρα του Σούπερ Καπ για τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Έφτασε η ώρα του Σούπερ Καπ για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τεράστια πρόκληση έχει μπροστά του ο Ηρόδοτος, καθώς ως Κυπελλούχος Ερασιτεχνών θα αγωνιστεί σήμερα στις 17:00, στον αγώνα Σούπερ Καπ. Αντίπαλός του θα είναι η Α.Ε. Καραϊσκάκης, η ομάδα από την Άρτα που κατέκτησε την περασμένη Κυριακή το Κύπελλο Γ' Εθνικής.

 

 

Ο Ηρόδοτος θέλει να γράψει μοναδική ιστορία και να κατακτήσει την τέταρτη φετινή κούπα μετά το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣΗ, το Κύπελλο ΕΠΣΗ και το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

 

Όσον αφορά στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, είναι μια ομάδα που διεκδίκησε τον τίτλο στο 2ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, τερματίζοντας δεύτερη πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας. Πήρε το Κύπελλο Γ' Εθνικής, επικρατώντας 1-0 της Αχαϊκής με γκολ του Νίκου Κουσίδη, ενός ποδοσφαιριστή που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νέα Αλικαρνασσό, ενώ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηροδότου και πριν τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 

Διαιτητής θα είναι ο Κατοίκος (Αθηνών), με βοηθούς τους Δέτση (Αθηνών) και Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βλάχος (Ανατ. Αττικής).

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News