Αθλητισμός

Αναχώρησε για Καρδίτσα η αποστολή του ΟΦΗ

Αποστολή στην Καρδίτσα περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού για τον ΟΦΗ, καθώς αύριο στις 17:00 αντιμετωπίζει την τοπική Αναγέννηση, σε παιχνίδι για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Football League.

Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως, όπως συνέβη και κόντρα στην Σπάρτη, ο Νίκος Παπαδόπουλος ζητά από τους παίκτες να κρατήσουν την καλή αγωνιστική εικόνα. Άλλωστε έχει τονίσει αρκετές φορές ότι πρέπει μέχρι το τέλος να αγωνιστούν για όσα αντιπροσωπεύει ο ΟΦΗ, αλλά και τους εαυτούς τους.

Έτσι, παρά τις πολλές απουσίες, θα προσπαθήσουν να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, στοχεύοντας να συνδυαστεί με νικηφόρο αποτέλεσμα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση και υπάρχει το ενδεχόμενο να μη συμπληρωθεί 18άδα.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κώτσιος και Χαντί, ενώ ο Ιμπάν Ράντι απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική της Ισημερινής Γουινέας. Στο... απουσιολόγιο είναι ακόμη οι τραυματίες Πουρτουλίδης, Φαζός, Μανιαδής, Δερμιτζάκης και Κοντογιάννης.

Στον αντίποδα των προβλημάτων, ο Όστοϊτς προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και είναι διαθέσιμος, όπως και ο Μιλοσάβλιεφ, που έδειξε από τις αρχές της εβδομάδας ότι είναι πολύ καλύτερα.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Δάφκος, Στρέζος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Οστοιτς, Αντουκόρ, Χίσι, Νάστος, Κοντογιάννης, Μπουρσέλης, Μιλοσάβλιεφ, Ογκμποε, Βουό, Βρεττός, Πάγκαλος, Μάνος.

Σχόλια