default-image

Πρόεδρος για 24η σερί χρονιά ο Δημήτρης Τυράκης!

Ποδόσφαιρο
Πρόεδρος για 24η σερί χρονιά ο Δημήτρης Τυράκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Τυράκης αποτελεί έναν από τους παράγοντες-ήρωες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Είναι πάντα στο πρώτο μετερίζι της προσφοράς στο σωματείο του τόπου του, την Παλιανή 2008 και παλαιότερα στην Αυγενική και το ότι αναδείχτηκε πρόεδρος για 24η χρονιά λέει πολλά… Τα τελευταία χρόνια η Παλιανή 2008 κάνει συνεχώς βήματα μπροστά, με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της και διαθέτοντας ένα γήπεδο-κόσμημα, παρόλο που κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν το είχαν σεβαστεί αυτό και πριν λίγες ημέρες προξένησαν καταστροφές στο κυλικείο.

Αυτό στεναχώρησε τους ανθρώπους της Παλιανής 2008 αλλά δεν τους πτοεί ώστε να συνεχίσουν με όρεξη για να βοηθούν το σωματείο του τόπου τους. Μετά τις εκλογές που έγιναν ο Δημήτρης Τυράκης ορίστηκε πρόεδρος, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Γρηγόρης Τριαματάκης. Γραμματέας θα είναι ο Στέλιος Ξενάκης ενώ ταμίας ανέλαβε ο Χαράλαμπος Οικονομάκης, με τον Κωνσταντίνο Τυράκη να είναι Γενικός Αρχηγός. Παράλληλα έγιναν γνωστά μερικά από τα μέλη τα οποία είναι οι Πηδαράκης Γεώργιος, Οικονομάκης Στέλιος, Σπιθουράκης Νίκος, Πετραλάκης Χαρίδημος, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα υπόλοιπα μέλη αλλά και οι «αναπληρωματικοί» στις ηγετικές θέσεις.

Σε δηλώσεις του, ο… μόνιμος πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τυράκης, τόνισε συγκινημένος:  «Θέλω να ευχαριστήσω τους παλιούς και τους νέους συμβούλους οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να έχω πετύχει όλα αυτά στο σωματείο όλα αυτά τα χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News