default-image

Ανέλαβε την Κ20 του Ατρόμητου ο Σεροπιάν

Ποδόσφαιρο
Ανέλαβε την Κ20 του Ατρόμητου ο Σεροπιάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβαθμίστηκε στις ομάδες υποδομής του Ατρόμητου Περιστερίου ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν στην Κ15 όμως πλέον ανακοιώθηκε από την ΠΑΕ ότι αναλαμβάνει την Κ20, αντικαθιστώντας στον Κώστα Παρθενίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σεροπιάν νέος προπονητής του Ατρόμητου U20!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας Κ20 αναλαμβάνει ο Μουράτ Σεροπιάν.

Την περσινή περίοδο ήταν στο τιμόνι του Ατρόμητου Κ15 και τον οδήγησε στην κατάκτηση της 2η θέσης στο Νότιο Όμιλο.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Αγγελόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή υποδομών κ. Αποστόλου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Είμαι γνώστης της φιλοσοφίας που χαρακτηρίζει τον σύλλογο και θα προσπαθήσω να συνεχίσω το πετυχημένο έργο των προκατόχων μου με στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την επαγγελματική ομάδα.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες της Κ15 και όλους τους συνεργάτες μου για τη περσινή όμορφη χρονιά» δήλωσε στο atromitosfc.gr.

Ο Μουράτ Σεροπιάν αγωνίστηκε στο Ατρόμητο στη διετία 1998-2000 και πραγματοποίησε 53 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ως προπονητής (κάτοχος UEFA Pro) έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία (2004-05- Δ' Εθνική) που εκείνη την εποχή αποτελούσε «θυγατρική» της ΑΕΚ και συνεργαζόταν με τον τότε Ισπανό προπονητή Φερέρ.

Την περίοδο 2010-11 ανέβασε τον Βύζα Μεγάρων από την Γ' στην Β' Εθνική. Την σεζόν 2012-13 ανέβασε τον ΑΟ Χανιά στην νεοσύστατη Football League και την επόμενη χρονιά ( 2013-14) οδήγησε την κρητική ομάδα στα play off για την άνοδο στην Super League. Έχει εργαστεί επίσης σε: Πανελευσινιακό (άνοδος στη Γ' Εθνική), Φωστήρα (Δ' Εθνική), Παναχαϊκή (Β' Εθνική), Γλυφάδα (Γ' Εθνική), Παναιγιάλειο (Β' Εθνική), Ερμιονίδα(Β' Εθνική), ΟΦΗ (Γ' Εθνική), Χαλκίδα (Γ' Εθνική & Κύπελλο Ευβοίας).

Συνεργάτης προπονητής/γυμναστής στην Κ20 αναλαμβάνει ο 26χρονος Κώστας Κωνσταντόπουλος ο οποίος είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος «Coerver Youth» και πιστοποίησης διεθνούς συνεδρίου της FIFA σχετικά με την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών στο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News