default-image

Επιτυχημένο το πρώτο Κύπελο Χανίων Ζίου Ζίτσου

Σπορ
Επιτυχημένο το πρώτο Κύπελο Χανίων Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο Κύπελλο Χανίων στο Ζίου Ζίτσου πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες με απόλυτη επιτυχία και ήταν αφιερωμένο στη «Μάχη της Κρήτης».

Η παραπάνω διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ, διοργανώθηκε από τους συλλόγους Κερίτης και Κουρήτες,  ενώ συνδιοργανωτές ήταν ο δήμος Πλατανιά και το νομικό πρόσωπό του καθώς επίσης και η Περιφερειακή ενότητα Χανίων.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν εκτός από τους συλλόγους ΚΕΡΙΤΗΣ (Με προπονητή τον κύριο Μαρινάκη Δημήτριο) και ΚΟΥΡΗΤΕΣ (Με προπονητή τον κύριο Μπιτσαξή Δημήτριο), ο σύλλογος ΠΗΛΕΑΣ (Με προπονητή τον κύριο Μπριτζολάκη Ευστράτιο),  ο σύλλογος ΜΑΧΗΤΕΣ ΖΩΗΣ (Με προπονητή τον κύριο Αντωνομανωλάκη Γρηγόριο), και ο σύλλογος ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ Ρεθύμνου (Με προπονητή τον κύριο Δημητρόπουλο Δημήτριο). Οι ηλικίες που έλαβαν μέρος ήταν 5-6 ετών 7-8 ετών 9-10-11 ετών και 12-13-14 ετών με περίπου 300 αθλητές από τα 8 προπονητήρια του νομού Χανίων που συμμετείχαν.

Εκ των διοργανωτών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Πλατανιά, το νομικό πρόσωπο του δήμου Πλατανιά, την Περιφερειακή ενότητα Χανίων, τους εθελοντές Σαμαρείτες του δήμου Κισσάμου, τους μεγαλύτερους αθλητές των συλλόγων καθώς και τους γονείς των αθλητών, όπως επίσης και την 1η Μοίρα αλεξιπτωτιστών, για την τεράστια συμβολή τους στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News