default-image

Κορυφαίοι δρομείς στην Κριτσά την Κυριακή

Σπορ
Κορυφαίοι δρομείς στην Κριτσά την Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου, το οποίο θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή στη Κριτσά Αγίου Νικολάου. Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να δώσουν το παρών σ' έναν αγώνα δύσκολο, αλλά με πολλά οφέλη όπως η ομορφιά της διαδρομής.

Ο αγώνας των 16χλμ θα ξεκινήσει στις 9π.μ., ενώ θα ακολουθήσουν δύο μικρές διαδρομές για μαθητές και μαθήτριες, ενώ θα υπάρξει και αγώνας 8χλμ για έφηβους. Όπως ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές, «για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών ενημερώνουμε ότι θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο, πλατεία Ελευθερίας δίπλα από το άγαλμα Βενιζέλου, ένα λεωφορείο με προορισμό την Κριτσά στις 7.00 με υπεύθυνο τον κ. Πατατοσάκη Γιάννη και από τον Άγιο Νικόλαο από το ΚΤΕΛ στις 8.00.

Για τους επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενημερώνουμε ότι θα μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στα σημεία που θα τους υποδεικνύουν οι εθελοντές τους αγώνα και η τροχαία. Στο χώρο της εκκίνησης και τερματισμού (πάνω πλατεία Κριτσάς) θα μπορούν να μεταβούν μόνο με τα πόδια. Καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει να χειροκροτήσει την προσπάθεια όλων των αθλητών και να συμμετάσχει σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή στην Κριτσά με έναρξη στις 9.00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News