default-image

Επιστολή Μαυράκη για την αποχώρηση από το Αθλόπολις

Αθλητισμός
Επιστολή Μαυράκη για την αποχώρηση από το Αθλόπολις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποχώρηση του Γιάννη Μαυράκη και των συνεργατών του από τα διοικητικά πράγματα του Αθλόπολις είναι γεγονός εδώ και μήνες, ενώ σφραγίστηκε και με μια επιστολή από τον ίδιο. Μαζί του αποχώρησαν οι Γιαπιτζόγλου Κώστας, Λουλάκης Γρηγόρης, Πλουμάκης Δημήτρης, Παπαντωνάκης Θανάσης και Καμπάνης Ανδρέας.

Παρελθόν αποτελούν συνολικά 21 ποδοσφαιριστές από την ομάδα, όπως αναφέρει στη σχετική επιστολή. Τον Ιανουάριο αποχώρησαν οι Μαγάκης, Σούρσος, Αλνασάν, Καρλής και Καπετανάκης, ενώ πριν από λίγες μέρες ακολούθησαν οι Δεληθωμαΐδης, Κουμουσόγλου, Ταφλάι, Κατσαρός, Σταθόπουλος, Πάρκου, Μακρής, Σκουλάς, Γεωργούλης, Ζαφείρης Α., Ζαφείρης Δ., Καραταράκης, Πούλης, Λυκούδης, Αργυρούδης και Γιαννακόπουλος.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αποχωρώ από τα δρώμενα του Αθλόπολις και ευχαριστώ την οικογένεια Σκούφου για τα τρία χρόνια στο σωματείο, που είχαμε μόνο επιτυχίες. Εύχομαι καλή τύχη και συνέχεια στο Αθλόπολις, στο δύσκολο έργο που έχει στις τόσο δύσκολες μέρες μας.

 Επίσης, ευχαριστούμε και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μας και ευχόμαστε σε όλους να έχουν καλή τύχη και καλή συνέχεια στη ζωή τους. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που ήταν κοντά μας αυτά τα τρία χρόνια. Φιλάθλους, παράγοντες, ΕΠΣΗ, διαιτητές, προέδρους, φροντιστές, χορηγούς και φίλους. Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News