Αθλητισμός

Αρνητικός ο Ηρόδοτος στις ακαδημίες των Μπαξεβάνη-Χαλκιαδάκη

Κάτι διαφορετικό βρισκόταν στα... σκαριά τις τελευταίες ημέρες στο μπασκετικό χάρτη του Ηρακλείου και αφορούσε στο σωματείο του Ηροδότου.

Ο Νίκος Μπαξεβάνης και ο Μανόλης Χαλκιαδάκης, έχοντας συνοδοιπόρους κι άλλους πρώην καλαθοσφαιριστές, θέλησαν να αναλάβουν το σωματείο της Αλικαρνασσού, με στόχο να δημιουργήσουν μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ, που σκοπό θα είχε την ανάδειξη ταλέντων, λειτουργώντας σε επαγγελματικά πλαίσια.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν συναντήσεις επί συναντήσεων τόσο με τη διοίκηση του Ηροδότου, όσο και με τα μέλη της γενικής συνέλευσης και παρότι υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι ήταν θετικοί στο παραπάνω εγχείρημα, η τελική απόφαση, που ανήκε στη διοίκηση, ήταν αρνητική. Τα μέλη του Δ.Σ. θέλησαν από την πλευρά τους να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν, αναλαμβάνοντας πριν από περίπου δύο χρόνια τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου.

Τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν ότι η πόρτα έκλεισε για τον Νίκο Μπαξεβάνη και τον Μανόλη Χαλκιαδάκη, οι οποίοι παρουσίασαν ένα πρότζεκτ που ξεκινούσε από την ανακαίνιση του γηπέδου "Μ. Μερκούρη" και οδηγούνταν στη δημιουργία ενός προγράμματος εκμάθησης αθλητών και αθλητριών από επαγγελματίες προπονητές.

Τη δεδομένη στιγμή, όλα δείχνουν ότι το εγχείρημα δε θα προχωρήσει, εκτός κι αν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ημέρες. Με την κίνησή του αυτή, παράλληλα, ο Νίκος Μπαξεβάνης έδειξε ότι η υπόθεση Ηράκλειο έχει κλείσει γι' αυτόν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια