default-image

Μάγκας Παναθηναϊκός στην Τούμπα!

Ποδόσφαιρο
Μάγκας Παναθηναϊκός στην Τούμπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φινάλε των playoffs ο Παναθηναϊκός πήρε διπλό με… μαγκιά στην Τούμπα με 2-3 επί του ΠΑΟΚ και παρότι είχε χάσει με την τιμωρία για το κουτάκι μπίρας το σεντόνι, τελικά άφησε και τον ΠΑΟΚ εκτός Champions League.

Ο Μπίσεσβαρ στο 20' με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με το γκολ να έρχεται κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά. Κι αυτό φάνηκε στο 27', όταν ο Κλωναρίδης με ξερό βολέ στην κλειστή γωνία του Μπρκιτς ισοφάρισε σε 1-1, γκολ που πανηγύρισε με πολύ έξαλλο τρόπο ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο β' ημίχρονο και προηγήθηκε 2-1 στο 68' με γκολ του Πέδρο Ενρίκε και αφού είχε προηγηθεί λάθος γύρισμα του Κουτρουμπή μπρος τον Βλαχοδήμο.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό, με πολλά μαρκαρίσματα, νεύρα, διακοπές. Οι κίτρινες άρχισαν να πέφτουν βροχή και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε, αφού ο Παναθηναϊκός δεν είχε πατήσει την περιοχή του Μπρκιτς στο δεύτερο ημίχρονο.

Κι όμως, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά και ο Λουντ με ξερό αριστερό σουτ έκανε το 2-2 (79'), υπογράφοντας την εντυπωσιακή του εμφάνιση με γκολ και ασίστ!

Η καταστροφή για τον Δικέφαλο του Βορρά, ολοκληρωνόταν την ίδια ώρα, αφού ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή, το 1-2 της ΑΕΚ στην Νέα Σμύρνη, έκανε την κορυφή να αλλάζει χέρια μέσα σε ένα λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ κλάταρε ψυχολογικά μετά την δεύτερη ισοφάριση των πρασίνων και στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μισή επικίνδυνη φάση, με εξαίρεση μία κεφαλιά του Κουλούρη (89') που πέρασε λίγο άουτ.

Τα χειρότερα όμως για την ομάδα του Ίβιτς δεν είχαν έρθει. Στις καθυστερήσεις, ο Κλωναρίδης τρύπησε την άμυνα του ΠΑΟΚ από τα δεξιά, έβγαλε σέντρα ξυραφιά και ο Μολίνς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το εκπληκτικό 2-3 στην πιο παλικαρίσια νίκη της σεζόν!

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέδρο Ενρίκε (77' Κάνιας), Ουάρντα (88' Χαρίσης), Πρίγιοβιτς (67' Κουλούρης).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί (43' Ευαγγέλου), Ρέις (47' Χατζηγιοβάννης), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (87' Πίσπας), Λουντ, Κλωναρίδης, Μολίνς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News