default-image

Ακόμη πιο κοντά στην Παρί ο Ομπαμεγιάνγκ

Ποδόσφαιρο
Ακόμη πιο κοντά στην Παρί ο Ομπαμεγιάνγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μεγάλη συμφωνία που θα οδηγήσει σε μια ακόμη αποχώρηση για την Ντόρτμουντ, λίγο μετά τη φυγή του Τόμας Τούχελ είναι προ των πυλών.

Ο λόγος για τον Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο διεθνή να είναι... κλεισμένος σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, από την Παρί Σεν Ζερμέν! Ο μπαρουτοκαπνισμένος επιθετικός, που ήταν μεταγραφικός στόχος πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Σίτι, τα έχει βρει σε όλα με τους Παριζιάνους, και σύμφωνα με δημοσίευμα του "Yahoo Sports", οι σεΐχηδες της Παρί θα προσφέρουν 70 εκατομμύρια ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων, πως ο πρώην επιθετικός της Σεντ Ετιέν, θα λαμβάνει 10 εκατομμύρια το χρόνο, ποσό που μπορεί να εκτοξευθεί μέχρι και στα 16 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από καμία από τις δύο πλευρές, αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός η είδηση πως ο Γκαμπονέζος έχει αδειάσει τελείως το σπίτι του στο Ντόρτμουντ, ενώ το ίδιο έχει κάνει και με τον προσωπικό του χώρο στα αποδυτήρια της ομάδας! Το μόνο που απομένει να δούμε, είναι αν τελικά θα συνθέσει ένα καυτό επιθετικό δίδυμο με τον Έντισον Καβάνι του χρόνου.

Πηγή: www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News