default-image

Τελευταία... στροφή σήμερα στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας

Ποδόσφαιρο
Τελευταία... στροφή σήμερα στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, με τη διεξαγωγή της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Σε μια διαδικασία που εξαρχής δεν είχε τεράστιο ενδιαφέρον, θα κριθούν τα... εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν πιθανότητες για την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία, που οδηγεί σε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (σε πολύ πρώιμο γύρο), ενώ Παναθηναϊκός και Πανιώνιος θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση, που οδηγεί νωρίς στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα αποψινά παιχνίδια λοιπόν (με κοινή ώρα έναρξης 20:30), ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων. Μάλιστα, οι «πράσινοι» είναι από χθες σε... αναταραχή με την απόφαση του Μολέδο να δηλώσει «μη διαθέσιμος», επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με το γόητρο να παίζει επίσης το ρόλο του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)

Σήμερα (20:30)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (γήπ. Τούμπας, Novasports 1): Καλογερόπουλος (Αθηνών), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), 4ος: Τζήλος (Λάρισας).

Πανιώνιος-ΑΕΚ (γήπ. Νέας Σμύρνης, Novasports 2): Μάνταλος (Καβάλας), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών).

1. ΠΑΟΚ                    11

2. ΑΕΚ                    9

3. Παναθηναϊκός      5

4. Πανιώνιος             4

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News