Αθλητισμός

Ώρα... ζυμώσεων, στην "έξοδο" ο Ράντι

Με τον ερχομό του καλοκαιριού ανεβαίνει το... θερμόμετρο για τον ΟΦΗ, κάτι που μοιάζει φυσιολογικό, με διεξαγωγή τακτικής γενικής συνέλευσης στα μέσα Ιουνίου. Η ανακοίνωση για τα δύο βασικά θέματα, δηλαδή τις εκλογές για νέα διοίκηση και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν έγινε τυχαία αυτή τη χρονική περίοδο.

Πέρα από τις τυπικές διαδικασίες νομικού χαρακτήρα, στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν σχετικά γρήγορα να υπάρχει ένα ξεκάθαρο τοπίο. Έτσι, θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι «ζυμώσεις» για τα διοικητικά έχουν ήδη ξεκινήσει, με την επόμενη μέρα να είναι για τα καλά στο επίκεντρο. Άλλωστε, και η ΑΜΚ είναι αντίστοιχα θέμα που σχετίζεται με το πώς θα πορευτεί ο σύλλογος, με τον οικονομικό παράγοντα να είναι ούτως ή άλλως ένας «βραχνάς» σ' αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα. Γίνεται αντιληπτό ότι τις επόμενες 20 μέρες θα υπάρχουν πολλές επαφές και συζητήσεις ανάμεσα στους μετόχους και τα μέλη της διοίκησης, ώστε να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα ενόψει της διαδικασίας.

Από 'κει και πέρα, την ίδια ώρα αναμένεται συνέχεια στο... ξεκαθάρισμα που αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ράντι Ιγιάνγκα αναμένεται να είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει. Το γεγονός ότι θα απουσιάζει με την Εθνική της χώρας του και δεν μπορεί να αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά και το ότι δε βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν έχουν φέρει τις δύο πλευρές σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια