default-image

Επιτροπή γονέων αναλαμβάνει το Λίντο

Ποδόσφαιρο
Επιτροπή γονέων αναλαμβάνει το Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία επιτροπή από επτά γονείς, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον προπονητή Μάριο Σηφάκη, θα τρέξει όλα τα ζητήματα της νέας περιόδου στο Λίντο.

Η ανακοίνωση του σωματείου τονίζει: "Ο ΑΣ Λίντο ανακοινώνει την ενεργοποίηση επιτροπής γονέων, με στόχο την υποστήριξη της καλής λειτουργίας της ομάδας. Γονείς που βρίσκονται πολλά χρόνια δίπλα και μέσα στην ομάδα, βοηθώντας και στηρίζοντας ποικιλοτρόπως το Λίντο μέχρι τώρα ο καθένας ατομικά, αποφάσισαν με πρωτοβουλία τους την επισημοποίηση των ενεργειών τους με την δημιουργία επιτροπής.

Οι Ψαλιδάκης Λευτέρης, Κονιός Αλέκος, Κυριακάκης Γιάννης, Φρογάκης Γιάννης, Διακάκης Κώστας, Ρεμυδιανάκης Αντώνης και Στρατάκης Μανόλης είναι ήδη πολλά χρόνια μέλη της οικογένειας του Λίντο, από την ακαδημία, τη Δόξα, και την πρώτη ομάδα του Λίντο. Η κίνησή τους τιμά το σωματείο και αποδεικνύει την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί. Η διοίκηση τους ευχαριστεί ιδιαίτερα και υπόσχεται να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των ομαδικών και ατομικών μας στόχων, πάνω απ' όλα όμως για την ασφάλεια, την υγεία και την πρόοδο των παιδιών σε όλα τα επίπεδα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News