default-image

Μπερλουσκόνι: Θα υποστηρίξω τη Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Μπερλουσκόνι: Θα υποστηρίξω τη Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τιμήθηκε με το  "Rosa Camuna" από την περιφέρεια της Λομβαρδίας και κατά την παραλαβή του βραβείου του, μίλησε για τη Μίλαν αλλά και την ομάδα που θα υποστηρίζει στον τελικό του Champions League.

Ο αναμορφωτής των "ροσονέρι" δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι για χρόνια στήριζε την Ίντερ, ειδικά όταν αυτή έπαιζε στην Ευρώπη, και ότι το ίδιο θα πράξει και τώρα για τη Γιουβέντους.

"Από την παιδεία που έχω πάρει από τον πατέρα μου, πάντοτε υποστήριζα την Ίντερ όταν έπαιζε με άλλες ομάδες ή σε διεθνείς διοργανώσεις. Το ίδιο θα κάνω, αν και γνωρίζω ότι θα ενοχλήσει μερικούς, με τη Γιουβέντους όταν θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Δυνατά Γιούβε".

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραχωρήσει τη Μίλαν μετά από τριάντα χρόνια, ο "Καβαλιέρε" παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το νέο τοπίο ιδιοκτητών.

"Έψαξα στο Μιλάνο και στην Ιταλία πιθανούς αγοραστές για να αναλάβουν τη Μίλαν, αλλά δεν υπήρξε ούτε μά πρόταση. Έπρεπε να αποχωρήσουμε, διότι με την άφιξη των σεΐχηδων, οι τιμές θυμίζουν monopoly. Σήμερα στην Ιταλία δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ανταγωνιστεί, οπότε με μεγάλη στενοχώρια έπρεπε να αποχωρήσω".

Όσογ ια τα συναισθήματά του έναν μήνα μετά από την αποχώρηση, ήταν ακόμα δυνατά: "Ήταν φανταστικά χρόνια. Το Σάββατο θα ήθελα να πάω στο Μιλανέλο για να χαιρετίσω, αλλά δεν θα τα καταφέρω, διότι ο πόνος που έφυγα από τη Μίλαν είναι ακόμα πολύ ισχυρός. Θέλω να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας. Χωρίς τον ενθουσιασμό τους αυτά τα 30 χρόνια, αυτές οι επιτυχίες δεν θα ήταν εφικτές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News