default-image

Εκλογές και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Εκλογές και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διοικητικό συμβούλιο για τα «μέτωπα» που αφορούν την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η επικείμενη τακτική γενική συνέλευση, που αναμένεται να διεξαχθεί στα μέσα Ιουνίου και έχει δύο βασικά θέματα.

Το ένα είναι η ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος, μέσα από το σύνολο της μετοχικής σύνθεσης, κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ μπορεί να πορευτεί και με νέα πρόσωπα.

Το άλλο σημαντικό ζήτημα, είναι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα προσδιοριστεί από τις αποφάσεις της συνέλευσης.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Θέματα που αφορούν την επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και στην κατάθεση φακέλου αδειοδότησης, απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το οποίο συνεδρίασε την Δευτέρα (29/5) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα προκηρυχθεί άμεσα και προσδιορίζεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου. Η ακριβής ημέρα διεξαγωγής της, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Βασικά θέματα της Γ.Σ. θα είναι η εκλογή νέας διοίκησης από τους μετόχους, αλλά και η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το ύψος της οποίας θα προσδιοριστεί από την Γ.Σ.

Στη νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Σε ότι αφορά στην αδειοδότηση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ετοιμάζει ήδη τον φάκελο που θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροή της ΕΠΟ, της επόμενες ημέρες. Μάλιστα για το λόγο αυτό θα βρεθεί την Τρίτη (30/5) στην Αθήνα, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μανόλης Βασιλάκης, στη συνάντηση που θα έχουν στην ΕΠΟ, ομάδες της Football league.

Ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συγκρότησης ενός φακέλου με προϋποθέσεις ομάδας που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ και όχι στην Football league».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News