default-image

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο
Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία των πλέι-οφ έπειτα από την απόφαση για αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Φωτιά η τελευταία αγωνιστική.

Μετά την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για το κουτάκι μπύρας που πέτυχε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ίβιτς στο ματς με τον ΠΑΟΚ προέκυψαν σημαντικές αλλαγές στην βαθμολογία των πλέι-οφ.

Σε ότι αφορά το μίνι πρωτάθλημα, οι πράσινοι έχασαν 3-0 στα χαρτιά το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ τους επιβλήθηκε και ποινή αφαίρεση τριών βαθμών. Έτσι, από τους 8 που είχαν συγκεντρώσει (ο ένας ήταν το μπόνους) πλέον βρίσκονται στους πέντε και στην 3η θέση.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1.ΠΑΟΚ 11 (5-2)

2.ΑΕΚ 9 (3-2)

3.Παναθηναϊκός 5 (3-5)

4.Πανιώνιος 4 (2-4)

Η τελευταία (6η) αγωνιστική (31/5)

20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

20:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ

Όσον αφορά την 1η θέση, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ (κινδυνεύει επίσης με αφαίρεση από τον τελικό της ντροπής στον Βόλο) με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στην Τούμπα θα τερματίσει σίγουρα στην κορυφή, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα κάνει η ΑΕΚ (επίσης απειλείται με αφαίρεση για το ξύλο στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικό) στη Νέα Σμύρνη. Οι κιτρινόμαυροι για να πάρουν την 1η θέση, θέλουν τρίποντο στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και την ίδια ώρα μη νίκη της ομάδας του Ίβιτς κόντρα στους πράσινους. Το Τριφύλλι σαφώς κι έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση. Ίδιος είναι και ο στόχος του Πανιώνιου, οπότε όλα τα ματς της τελευταίας στροφής υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News