default-image

Το βίντεο της γιορτής του Εργοτέλη στο Μαρτινένγκο

Ποδόσφαιρο
Το βίντεο της γιορτής του Εργοτέλη στο Μαρτινένγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tα φώτα το βράδυ του Σαββάτου έπεσαν στο Μαρτινέγκο που γιόρτασε για τον σύλλογο που εδώ και δεκαετίες στεγάζει! Νέοι Εργοτέλη, Κανάρια, η νεοσύστατη ομάδα «Μαρτινέγκο»,  η γυναικεία ομάδα, αλλά και τα προαγωνιστικά τμήματα, ήταν εκεί, με πρωταγωνιστές βέβαια τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που την οδήγησαν στη Football League...

Τα στελέχη της διοίκησης της πρώτης ομάδας αλλά και της διοικούσας επιτροπής, ιστορικοί παράγοντες του συλλόγου, πρώην πρόεδροί του, με τον Νίκο Τζώρτζογλου να έχει ουσιαστικά διπλή ιδιότητα ανηφόρισαν στο ιστορικό γήπεδο. Παρόντες ήταν επίσης βουλευτές, επώνυμοι και ανώνυμοι Ηρακλειώτες και Εργοτελίτες κάθε ηλικίας!

Όπως ήταν προγραμματισμένο, τιμήθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου για τις επιτυχίες τους, αλλά και για την αγωνιστική τους παρουσία, ενώ ο Γιώργος Βρέντζος δε ξέχασε το τμήμα μπάσκετ και τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη που έχει κάνει τα πάντα για αυτό, παρά τον υποβιβασμό του στη Γ' Εθνική. Άλλωστε όπως είπε "στα δύσκολα αυτό το τμήμα κρατούσε γερά". Βραβεύσεις έγιναν στους αθλητές που μετείχαν στις μικτές και εθνικές ομάδες, στους παλαιμάχους του συλλόγου, αλλά και τους οργανωμένους φιλάθλους "Daltons και Alternatives." Οι Daltons τίμησαν και αυτοί από την πλευρά τους τον πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο.

Μετά τις ομιλίες, τους χαιρετισμούς και τις τιμές σε όλα τα τμήματα, η εκδήλωση που είχε ντυθεί μουσικά με το κλασικό "We are the champions", αλλά και τον ύμνο του Εργοτέλη έκλεισε με απονομή Κυπέλλου στην πρώτη ομάδα από την ΕΠΣΗ αλλά και για τη γυναικεία που επίσης ήταν πρωταθλήτρια στη Γ΄ Εθνική. Επίσης απονομή από την ΕΠΣΗ έγινε και στους μικρούς της ομάδας «Μαρτινέγκο», που πήραν την άνοδο στην Β' Κατηγορία.

Δείτε το βίντεο-γιορτή του Εργοτέλη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News