default-image

Στην πρώτη γραμμή όλα τα “μέτωπα” της επόμενης μέρας

Ποδόσφαιρο
Στην πρώτη γραμμή όλα τα “μέτωπα” της επόμενης μέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα λεγόμενα του Νίκου Παπαδόπουλο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου αποτύπωσαν κάποια δεδομένα, σε ότι αφορά το θέμα της παραμονής του, όμως υπάρχει και αυτό που ακολούθησε.

Ο έμπειρος τεχνικός παρέμεινε για μερικά λεπτά στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όταν όλοι είχαν αποχωρήσει και είχε μια τετ-α-τετ συζήτηση με τον πρόεδρο, Γιάννη Πολεμαρχάκη και άλλα στελέχη της διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέλυσαν κάποια δεδομένα για μία ακόμη φορά, καθώς όπως είπε και στις δηλώσεις του ο 45χρονος προπονητή, έχουν κουβεντιάσει ήδη 2-3 φορές. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική στο συγκεκριμένο μέτωπα, αφού φαίνεται ότι η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα προχωρημένο στάδιο και αναμένεται πλέον να «κλείσει», πιθανότατα με θετικό τρόπο.

Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες γίνονται όλο και πιο έντονα συζητήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δύσκολα θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις, ενώ το παραπάνω πλαίσιο ενεργειών δεν προκαλεί αδράνεια, στην συνεχή προσπάθεια για τον οικονομικό τομέα.

Είναι δεδομένο, ότι και οι διοικητικές εξελίξεις που δρομολογούνται έχουν αντίστοιχο περιεχόμενο. Η τακτική γενική συνέλευση που πάει για τα τέλη Ιουνίου έχει δύο σκέλη. Το ένα έχει να κάνει με τα οικονομικά, καθώς αναμένεται να προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που εκτός απρόοπτου θα είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες. Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με την ανάδειξη διοικητικού σχήματος, μέσα από το σύνολο της μετοχικής σύνθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News