default-image

ΟΦΗ-Σπάρτη 6-1 (ΤΕΛΙΚΟ) Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Σπάρτη 6-1 (ΤΕΛΙΚΟ) Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την πρώτη νίκη, στα τρία τελευταία παιχνίδια για το γοήτρο και την ιστορία του, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Σπάρτη στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την 32η αγωνιστική της Football League.

Αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα για το Νίκο Παπαδόπουλου, καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Με μόλις 13 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους έχει έρθει στο Ηράκλειο η ομάδα της Λακωνίας, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Παρακολουθείστε Live το παιχνίδι από το neakriti.gr

1' Σέντρα από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

3' Γύρισμα του Μιλοσάβλιεφ από αριστερά, ο Βουό θα κάνει το πλασέ προς την εστία, όμως ο Γιαννίτσης θα διώξει πάνω στη γραμμή.

Επιθετική δραστηριότητα από τους Κρητικούς στα πρώτα λεπτά, που προσπαθούν να πιέσουν με σχηματισμό 4-2-3-1 για ένα ακόμη παιχνίδι από τον Παπαδόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι με διάταξη 3-5-2, προσπαθούν να διαφυλλάξουν τα νώτα τους.

11' Φάουλ του Λώττα από μακρινή απόσταση, ο Δαύκος παραχωρεί κόρνερ.

16' Δυνατο σουτ του Μπουντόπουλου από τα όρια της περιοχής, αποκρούει στη δεξιά του γωνία ο Δαύκος.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Φάση διαρκείας στα καρέ της Σπάρτης, διαγώνιο σουτ του Βουό και ο Μάνος από τη μικρή περιοχή με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια των αμυντικών να απομακρύνουν πριν την τελική γραμμή.

28' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Εκτέλεση φάουλ του Μιλοσάβλιεφ από δεξιά, ο Κώτσιος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι με "καρφωτή" κεφαλιά κάνει το 2-0.

31' Ο Μπουντόπουλος θα ελλιχθεί μέσα στην περιοχή, όμως θα σουτάρει άουτ.

33' Κάθετη πάσα του Βουό, ο Χαντί θα πλασάρει στην κίνηση, όμως είναι άστοχος.

35' Ξανά ο Βουό με ωραία κάθετη πάσα, θα τροφοδοτήσει τον Μιλοσάβλιεφ αυτή τη φορά, όμως το ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σέρβου θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι.

36' Ο Κιάσσος θα "περάσει" τη μπάλα μέσα στην περιοχή στον Μάνο, που θα σουτάρει με δύναμη από διαγώνια θέση, όμως ο Κραβαρίτης θα αποκρούσει.

37' Κίτρινη κάρτα στον Μάνο, για μαρκάρισμα στον Φράγκο.

41' Σέντρα του Βαλλιάνου από αριστερά, ο Βουό θα κατεβάσει τη μπάλα και ο Χαντί θα σουτάρει τελικά από το ύψος του πέναλτι, όμως δε θα βρει στόχο.

Τέλος για το πρώτο ημίχρονο, μπροστά στο σκορ με 2-0 ο ΟΦΗ.

46' Έναρξη στην επανάληψη.

47' Σουτ του Κιάσσου έξω από την περιοχή, κόρνερ παραχωρεί ο Κραβαρίτης.

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Βουό δίνει για τον Μιλοσάβλιεφ μέσα στην περιοχή, ο Κραβαρίτης αποκρούει το πλασέ του Σέρβου, αλλά ο Χαντί με κοντινή κεφαλιά πετυχαίνει το 3-0.

50' Κίτρινη κάρτα στον Χάδιαρη για το φάουλ στον Κιάσσο.

53' Δυνατό σουτ του Χαντί έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

56' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Συρτή σέντρα του Βαλλιάνου από αριστερά, ο Βουό με πλασέ στο πρώτο δοκάρι ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0.

59' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Βρεττός περνάει στο ματς αντί του Βουό.

63' Κίτρινη στον Χύζι για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ηλιόπουλο.

67' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κόρνερ του Μιλοσάβλιεφ από δεξιά, ο Αντουκόρ κοντρολάρει μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ κάνει το 5-0.

69' Δεύτερη κίνηση από τον Παπαδόπουλο, ο Κοιλιάρας στη θέση του Βαλλιάνου.

75' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μπουρσέλης αντί του Μιλοσάβλιεφ.

84' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Εκτέλεση φάουλ σε καλή θέση για τον ΟΦΗ, ο Χαντί "πατάει" τη μπάλα για τον Χύζι και αυτός με δυνατό σουτ πετυχαίνει το 6-0.

91' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ: Σέντρα του Λώττα από αριστερά, κεφαλιά του Φράγκου και 6-1.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Σταυρουλάκη, νίκη 6-1 για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κιάσσος, Όστοϊτς, Κώτσιος, Βαλλιάνος (69' Κοιλιάρας), Αντουκόρ, Χύζι, Χαντί, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ (75' Μπουρσέλης), Βουό (59' Βρεττός).

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Κλάδης): Κραβαρίτης, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Κορνέζος, Χάδιαρης, Οικονομόπουλος, Λώττας, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Φράγκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News