default-image

Τζώρτζογλου: Ευχαριστώ τον Εργοτέλη και συγχαρητήρια!

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: Ευχαριστώ τον Εργοτέλη και συγχαρητήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινημένος εμφανίστηκε στη χθεσινή γιορτή του Εργοτέλη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, θυμήθηκε το παρελθόν, ενώ ευχαρίστησε και το σωματείο, τονίζοντας πως μέσω αυτού κατάφερε να γίνει γνωστός...

Η τοποθέτηση του Νίκου Τζώρτζογλου: «είναι μία ιδιαίτερη και μεγάλη μέρα για το Ηράκλειο και την ΕΠΣΗ. Αν θέλετε και για μένα, που είμαι εδώ με διπλή ιδιότητα σε αυτόν τον χώρο και σε αυτό το γήπεδο. Αισθάνομαι ευτυχής που μου δίνεται η δυνατότητα και η ευκαιρία σαν πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου να παραδώσω το κύπελλο στον πρωταθλητή Εργοτέλη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Βρέντζο, που όλοι ξέρουν τον αγώνα του, συγχαρητήρια και στον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Αισθάνομαι όμορφα, εδώ εδρεύει ένα ιστορικό σωματείο.

Στο παρελθόν, κατάφερα να ηγούμαι και να γίνω γνωστός και να προσφέρω σε αυτήν την ιστορία, σε αυτό το βιβλίο κάποιες γραμμές. Δεν ήμουν βέβαια μόνος, ήταν και άλλοι, που κατά τύχη, είναι αυτοί που ηγούνται στους Νέους Εργοτέλη.

Αν εξαιρέσει κανείς τα τελευταία 5-6 χρόνια, η ιστορία του Εργοτέλη τα τελευταία 20, μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο αξιόλογη. Αν έλεγες σε κάποιον πριν από 20 χρόνια πως θα έχει ο Εργοτέλης αυτήν την ακαδημία με τόση ποσότητα και ποιότητα, τόσες επιτυχίες, ότι ήταν τόσα χρόνια στη Super League και έχει βγάλει τόσους ποδοσφαιριστές, μόνο μπράβο, όχι στον εαυτό μου, αλλά σε αυτούς που ηγούνται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον σύλλογο που έγινα μέσω αυτού, γνωστός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News