default-image

Κυπελλούχος Αγγλίας η Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Κυπελλούχος Αγγλίας η Άρσεναλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ. Σε ένα φοβερό ματς η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ επικράτησε 2-1 της Τσέλσι και κατέκτησε το 13ο Κύπελλο Αγγλίας, ξεπερνώντας τη Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας!

Με τίτλο ολοκληρώθηκε η κάκιστη φετινή χρονιά της Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι σε ένα φανταστικό παιχνίδι, κατέκτησε το 13ο Κύπελλο Αγγλίας της ιστορίας της, ξεπέρασε την Γιουνάιτεντ σε κατακτήσεις και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της σχετικής λίστας!

Φανταστική στο πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ, θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ με την Τσέλσι να στέκεται τυχερή και να βρίσκεται μόλις με ένα γκολ (σσ. Σάντσες στο 5') στην… πλάτη! Στην επανάληψη, η ομάδα του Κόντε ανέβηκε και παρότι ο Μόουζες αποβλήθηκε σωστά, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ντιέγκο Κόστα στο 76'. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ο Ράμσεϊ σκόραρε με κεφαλιά και έκρινε τον τελικό!

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Χόλντινγκ, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ράμσεϊ, Τσάκα, Τσαμπερλέιν (83' Κοκλέν), Εζίλ, Γουέλμπεκ (78' Ζιρού), Σάντσες (90'+4' Ελνένι).

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Νταβίντ Λουίς, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Καντέ, Μάτιτς (61' Φάμπρεγκας), Mάρκος Αλόνσο, Πέδρο (72' Γουίλιαν), Ντιέγκο Κόστα (88' Μπατσουαγί), Αζάρ.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News