default-image

Με κλειστή οροφή ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο
Με κλειστή οροφή ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό το φόβο τρομακρατικού χτυπήματος με drone οι Αρχές τις Ουαλίας αποφάσισαν ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ να διεξαχθεί με κλειστή την οροφή στο γήπεδο του Κάρντιφ.

 

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή του Τσάμπιονς Λιγκ έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου στο γήπεδο του Κάρντιφ, το οποίο έχει τη δυνατότητα της κλειστής οροφής.

 

Μετά από αίτημα των Αστυνομικών Αρχών της Ουαλίας, λοιπόν, ο τελικός θα γίνει με κλειστή οροφή και αυτό για την ασφάλεια του κόσμου που θα τον παρακολουθήσει. Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ υπάρχει ο φόβος σε όλη την Ευρώπη και προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες τρομοκρατίας σ’ έναν αγώνα που θα παρακολουθήσουν χιλιάδες πολίτες αποφασίστηκε αυτός να γίνει με κλειστή οροφή.

 

Η ανακοίνωση της UEFA αναφέρει:

 

«Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ του 2017 θα είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί με κλειστή την οροφή του γηπέδου κάτι που θα κάνει ακόμη καλύτερη την ατμόσφαιρα την ώρα της μάχης της Γιουβέντους κόντρα στην Ρεάλ το Σάββατο στις 3 Ιουνίου».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News