default-image

Απόψε η φιέστα τίτλου του Εργοτέλη στο Μαρτινένγκο

Ποδόσφαιρο
Απόψε η φιέστα τίτλου του Εργοτέλη στο Μαρτινένγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα φώτα απόψε στο Μαρτινέγκο καθώς στις 19.00 θα γινει η φιέστα του Εργοτέλη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ΕΠΣΗ θα βραβεύσει την 1η ομάδα του Συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική, καθώς και την ομάδα του Μαρτινέγκο για την άνοδο στην Β/ Κατηγορία ΕΠΣΗ.

Επίσης θα γίνει και η επίσημη απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα του Συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Από την πλευρά της διοίκησης του Εργοτέλη σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας "θα βραβευτούν οι αθλητές που είναι μέλη των μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ, τους συνδέσμους φιλάθλων Alternatives και Daltons, καθώς και ο σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου."

Εντωμεταξύ το βράδυ της Πέμπτης η Διοικούσα Επιτροπή του Εργοτέλη (διοικεί τις ομάδες υποδομής) παρέθεσε δείπνο σε ολόκληρο τον σύλλογο!Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η Διοικούσα Επιτροπή θέλησε με αυτή την κίνηση να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν φέτος,  ο κάθε ένα από το δικό του πόστο, στο να ολοκληρωθεί μια επιτυχημένη  σεζόν η οποία μάλιστα  «σημαδεύτηκε» με την άνοδο τριών ομάδων μας!

Του Εργοτέλη στην Football League, του Μαρτινέγκο στην Β' Κατηγορία ΕΠΣΗ και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην Β' Εθνική! Πολύ καλή πορεία βέβαια διάνυσαν και οι Νέοι Εργοτέλη όπως και τα Κανάρια που κατέλαβαν την 4η θέση στην Α2 και Β' κατηγορία ΕΠΣΗ αντίστοιχα.  

Και βέβαια ήταν όλοι εκεί! Παίκτες,  προπονητές, διοικούντες, καθώς επίσης και στελέχη του συλλόγου μας τόσο από το χώρο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ."

Η βραδιά έκλεισε δίνοντας όλοι ραντεβού για απόψε στις 19:00 στο Μαρτινέγκο για την μεγάλη φιέστα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News