default-image

Πριν κουράσει το μάδημα της μαργαρίτας...

Ποδόσφαιρο
Πριν κουράσει το μάδημα της μαργαρίτας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι αρχίζει να κουράζει το μάδημα της μαργαρίτας, μένει ή δεν μένει ο Παπαδόπουλος στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Καλό είναι να μην μακρηγορήσει και ο ικανός τεχνικός να παραμείνει στην αγαπημένη του ομάδα, ή σε κάθε άλλη σεβαστή απόφασή του να αναζητηθεί λύση από την κρητική ΠΑΕ. Δεν είναι μόνο αυτό που τείνει να παίρνει -λόγω χρόνου και επανάληψης- αρνητική χροιά ως θέμα, είναι και οι παράλληλες αναφορές.

Με την Κέρκυρα πρώτα που δεν ισχύει αλλά υπάρχουν ακόμη ελπίδες… μετά βέβαια και τη Λαμία που τον είχε στις λίστες της αλλά φαίνεται na καταλήγει αλλού, ίσως στον γιο του Ιορντανέσκου, ή τα νέα σενάρια που άρχισαν να πλάθονται τελευταία από τον Άρη.

Από τη Θεσσαλονίκη τονίζεται ότι μετά την επαφή του Παύλου Μυροφορίδη με τον Θοδωρή Καρυπίδη, έπεσε και το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου για τον Άρη. Οι δυο τους (Παπαδόπουλος και Μυροφορίδης) ήταν μαζί στον Ηρακλή…

-Όχι άλλα σενάρια!

Τίποτε δεν γίνεται τυχαία...

Δεν βγήκε τυχαία το θέμα που αφορά την Β΄εθνική! Συζητιέται από καιρό και μάλιστα υπάρχουν έντονες πολιτικές και «πολικές» πιέσεις ώστε να βγουν οι δευτεραθλήτριες της Γ΄εθνικής στη Football League.

Οι πιέσεις αυτές προέρχονταν κυρίως από τη Δόξα Δράμας και τον Ιωνικό, που έδειξαν με τις γνωστές ανακοινώσεις και κινήσεις τους, ανάλογα η καθεμία, ότι αναζητούσαν παντοίους τρόπους να πάρουν την άνοδο.

Πάντως στην ΕΠΟ έκαναν χθες ότι δεν γνώριζαν κάτι, ο πρόεδρος της Football League το άκουγε πρώτη φορά σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ενώ το θέμα αγνοούσε και ο πιθανός πρόεδρος που θα εκλεγεί στην Ομοσπονδία, Βαγγέλης Γραμμένος, δηλώνοντας ότι το θεωρεί και απίθανο.

Ότι δηλαδή η ΕΠΟ σκέπτεται να αναλάβει η ίδια τη διοργάνωση και να χωρίσει την Β΄εθνική σε δύο ομίλους και ήδη έκανε βολιδοσκόπηση με τη Δόξα, τον Ιωνικό, την Καραϊσκάκης και Χαλκίδα, λαμβάνοντας θετικές απαντήσεις ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Απλά με όλα αυτά επιβεβαιώνονται ...οι πιέσεις, για τις οποίες έκανε λόγο την περασμένη Δευτέρα στη Μικτή Ζώνη ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News