default-image

Διαψεύδει ότι χτυπήθηκε ο διαιτητής Καρυοφίλης

Ποδόσφαιρο
Διαψεύδει ότι χτυπήθηκε ο διαιτητής Καρυοφίλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν θύμα ξυλοδαρμού ο διαιτητής Κώστας Καρυοφίλης.

Όπως αναφέρει ο Πειραιώτης διαιτητής, "πήγαν να με μπερδέψουν σε μια κατά φαντασία ιστορία" σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού στο κατάστημά του στο Περιστέρι.  

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο Κώστας Καρυοφίλης μίλησε στην ιστοσελίδα "diaititis.gr" διαψεύδοντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Αναγκάζομαι να δείξω τον εαυτό μου για να αντιληφθείτε ότι δεν συνέβη το παραμικρό, ούτε και με έδειραν 30 άτομα όπως γράφτηκε και μεταδόθηκε. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε δεν θα έβγαζα φωτογραφία για να αντικρούσω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το μαγαζί μου εξάλλου που ήταν κλειστό εκείνη την ώρα, δεν έχει ζημιές άξιες λόγου.

Το ότι έγινε ένα επεισόδιο έξω από το κατάστημα δεν έχει να κάνει μαζί μου, αλλά ούτε και με τη διαιτησία, αφού εγώ πρόσφατα επανήλθα, αφού ήμουν 1,5 χρόνο εκτός, καθώς έκανα μια λεπτή επέμβαση στη μέση. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο ανύπαρκτος ντόρος. Λυπάμαι και θλίβομαι γιατί πήγαν να με μπερδέψουν σε μια κατά φαντασία ιστορία".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News