default-image

Σε αναμονή για την υπόθεση Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Σε αναμονή για την υπόθεση Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία και προσμονή είναι τα κύρια συναισθήματα στον ΟΦΗ για το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου και την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν. Είμαστε ακριβώς στο σημείο "σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός", που λέει και η λαϊκή ρήση, όμως ακόμα δεν υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα.

Κάποια σημάδια βέβαια είναι υπαρκτά και, αν κάποιος ρίσκαρε μια πρόβλεψη, πιθανότερο σενάριο είναι η παραμονή του έμπειρου τεχνικού στο "τιμόνι" της ομάδας. Μέχρι όμως το τελικό deal, υπάρχουν όλες οι πτυχές και τα ανοιχτά μέτωπα μιας "κοινής διαδρομής", που πρέπει να γίνει με ξεκάθαρους όρους.

Το νέο στοιχείο που υπάρχει είναι το «όχι» του 45χρονου προπονητή στην Κέρκυρα, που τον τελευταίο καιρό ασκούσε όλο και πιο έντονο ασφυκτικό πρέσινγκ. Μάλιστα, στο νησί των Φαιάκων μιλούσαν για προφορική συμφωνία και χθες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη συγκεκριμένη πλευρά, εξέφραζαν δυσαρέσκεια για την αρνητική εξέλιξη.

Η απόρριψη της συγκεκριμένης πρότασης από τον προπονητή του ΟΦΗ είναι ένα... σημάδι προτίμησης, καθώς "ζύγισε" ο ίδιος με πολλή προσοχή τα δεδομένα των δύο επιλογών. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη, αφού σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών φερόταν ως στόχος κι άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Επί της ουσίας, οι συζητήσεις διοίκησης και προπονητή είναι στην κορύφωση και η οριστική κατάληξη φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Από την ομάδα του Ηρακλείου υπάρχει αισιοδοξία για αίσια έκβαση, τη στιγμή που οι δύο πλευρές καθημερινά αναλύουν όλες τις πτυχές για μια νέα αφετηρία. Από την πλευρά του, ο Παπαδόπουλος ως επαγγελματίας είναι εδώ και δουλεύει καθημερινά με την ομάδα, αβαντάζ που οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέλουν να αξιοποιήσουν, έχοντας στα... πόδια τους τον άνθρωπο που εμπιστεύονται για την επόμενη μέρα.

Δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις να δρομολογηθούν πριν από τον αγώνα με τη Σπάρτη, καθώς διοίκηση και μέτοχοι προσπαθούν καθημερινά να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να καλυφθούν οι προϋποθέσεις που θα φέρουν σε σύντομο χρόνο τα επόμενα βήματα.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News