default-image

Αντιμέτωπος με τον εαυτό του ο Στεφανουδάκης στο ΟΑΚΑ

Σπορ
Αντιμέτωπος με τον εαυτό του ο Στεφανουδάκης στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις δύο ημερίδες, σειρά παίρνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την σήμερα έως και το μεσημέρι της Κυριακής με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο είναι και το τελευταίο ουσιαστικό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο του Λονδίνου, θα λάβουν μέρος και οι έξι Παραολμπιονίκες του Ρίο, με τους Θανάση Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Σενικίδη να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μέσα στο 2017.

O Μανώλης Στεφανουδάκης έχει δείξει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και συναγωνίζεται τον εαυτό του στο ακόντιο αφού το επίπεδο του είναι πολύ υψηλό και δεν υπάρχει συναθλητής του να τον συναγωνιστεί. Στους αγώνες βέβαια συμμετέχουν και άλλοι αθλητές της Μεγαλονήσου.

Οι αγώνες σήμερα ξεκινούν στις 16:00 στο ΟΑΚΑ Στο κεντρικό στάδιο, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν τα δρομικά αγωνίσματα, τα άλματα, το ακόντιο ορθίων και ο δίσκος ορθίων. Στο βοηθητικό Κ1, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, θα γίνουν όλες οι ρίψεις καθιστών, αλλά και η σφαίρα ορθίων.

«Στις δύο ημερίδες που προηγήθηκαν, πήραμε όλοι μια μικρή "γεύση" για το τι θα παρακολουθήσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο, για ακόμη μία φορά, στηρίζει ο μέγας χορηγός της ΕΠΕ, ΟΠΑΠ ΑΕ, τον οποίο και ευχαριστούμε ολόθερμα.

Καλώ όλους τους φίλους του κλασικού αθλητισμού και όχι μόνο να δώσουν το "παρών" στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του στίβου, που αποτελεί και το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News