default-image

Επιστροφή Γκατούζο στην Μίλαν!

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή Γκατούζο στην Μίλαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο  αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Μίλαν και να επιστρέψει στον σύλλογο όπου έφτασε στην κορυφή, αναλαμβάνοντας προπονητής στις ακαδημίες!

Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΗ, είπε το "ναι" στην πρόταση των "ροσονέρι", αφού ο σύλλογος αυτός είναι κάτι ξεχωριστό για εκείνον.

"Δεν θα το έκανα για άλλη ομάδα, ωστόσο η Μίλαν είναι η Μίλαν", δήλωσε στην "Corriere dello Sport", ο "Ρίνο", ο οποίος επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα όπου πέρασε 13 σεζόν και κατέκτησε αμέτρητους τίτλους.

Ο Γκατούζο θα βρεθεί στα γραφεία της Μίλαν το απόγευμα της Πέμπτης, όπου θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, αντικαθιστώντας στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, την Primavera (κ-19), τον Στεφάνο Νάβα. Βοηθός του θα είναι ο πρώην συμπαίκτης του σε Περούτζια και Ρέιντζερς και άμεσος συνεργάτης του σε Σιόν, Παλέρμο και ΟΦΗ, Λουίτζι Ρίτσιο.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Γκατούζο βρισκόταν στη χρεοκοπημένη Πίζα, που αγωνιζόταν στη Serie B. Την περσινή σεζόν ανέβασε τον σύλλογο κατηγορία, ωστόσο φέτος, παρότι είχε την καλύτερη άμυνα στη Serie B, υποβιβάστηκε. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, στα χέρια του είχε πλουσιοπάροχη προσφορά από την Τουρκία, ωστόσο προτίμησε τη Μίλαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News