default-image

Σαν φίλος έφυγε ο Μπόατενγκ από τον ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο
Σαν φίλος έφυγε ο Μπόατενγκ από τον ΟΦΗ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δεύτερη θητεία του Ντέρεκ Μπόατενγκ στον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε κάπου εδώ, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, ενάμιση περίπου μήνα πριν λήξει και τυπικά (έληγε στις 30 Ιουνίου).

Ο Μπόατενγκ είναι ο 3ος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από την ομάδα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα μετά τους Μητρόπουλο και Παντίδο.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον Γκανέζο και αναφέρεται με όμορφα λόγια στην παρουσία του στην ομάδα, κλείνοντας με τις λέξεις «αντίο Ντέρεκ, αντίο φίλε». Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Ντέρεκ Μπόατενγκ, για την προσφορά του στον ΟΦΗ, στο διάστημα που αγωνίστηκε σε αυτόν, μετά τον Ιανουάριο.

Με την εμπειρία του και τις μεγάλες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις, βοήθησε την ομάδα μας, στην προσπάθεια που έκανε στον δεύτερο γύρο.

Παίκτες με την αξία, το κασέ και το σπουδαίο βιογραφικό του Ντέρεκ, είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά για κάθε Ελληνική ομάδα.

Αισθανόμαστε ευτυχείς που δώσαμε την ευκαιρία στον Μπόατενγκ, να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον ΟΦΗ και να ξανασυστηθεί μετά από πολλά χρόνια, στο κοινό της ομάδας, ως ώριμος πια και αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής.

Ήταν μια σφοδρή δική του επιθυμία που εκπληρώθηκε.

Έφυγε σαν φίλος και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία, ότι και αν αποφασίσει να κάνει στο ποδόσφαιρο.

Άλλωστε είναι ένας παίκτης με σπουδαίες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Αντίο Ντέρεκ, αντίο φίλε!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News