Αθλητισμός

Εντυπωσιακό Rally Sprint στα Κεράσια

Ο 2ος αγώνας του Περιφερειακού Κυπέλλου Κρήτης σήμερα Κυριακή στην περιοχή Κεράσια είναι γεγονός και αποτελεί μέρος του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου.

Δεκαεννέα πληρώματα πήραν θέση εκκίνησης στο Rally Sprint Κεράσια, το οποίο αποτελείται από μια ειδική διαδρομή που πραγματοποιείται τρεις φορές, μήκους 9,6 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 80,6 χιλιόμετρα.

Η εκκίνηση δόθηκε μετά τις 11 π.μ. δίπλα από το γήπεδο του Βενεράτου, ενώ ο τερματισμός προβλέπεται πριν το χωριό Πρινιάς. Η ειδική διαδρομή διασχίζει τους οικισμούς Κεράσια και Άνω Ασίτες. Η γραμματεία του αγώνα και το Service Park βρίσκονται σήμερα Κυριακή στον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου της ΕΑΣΗ, μετά τον οικισμό Αυγενική.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 19 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ RALLY SPRINT ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ

Η πρώτη ειδική έχει ώρα εκκίνησης στις 11:18, η δεύτερη στις 12:51 και η τρίτη στις 14:24, ενώ η ολοκλήρωση του αγώνα υπολογίζεται στις 14:49, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στο οινοποιείο της ΕΑΣΗ, ενώ στον ίδιο χώρο ακολουθεί η απονομή των κυπέλλων στους νικητές.

Χορηγός του αγώνα είναι το neakriti.gr

Χθες, μετά τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο που έγινε στις εγκαταστάσεις της "Strigos Φανοποιεία Αυτοκινήτων" στο δρόμο προς τους Μαλάδες Ηρακλείου, οριστικοποιήθηκε και το ωράριο εκκίνησης για τους συμμετέχοντες και έχει ως εξής:

Σχόλια